Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: berlin

Ești pasionat de artă? Atunci vei iubi Berlinul!

Sursa foto: Patino/Shutterstock.com

Poreclit “New York-ul Europei”, impresionantul Berlin este dificil de descris în doar câteva cuvinte. Capitala Germaniei are de oferit mult mai multe decât poate un turist sa viziteze într-o săptămână sau două de vacanță. Pentru a avea o oarecare idee despre Berlin, este suficient să spunem că are o suprafață de aproximativ 900 km pătrați, este vizitat de peste 850 000 de turiști anual și găzduiește 172 de muzee și palate, 50 de teatre, peste 200 de cluburi și discoteci, zeci de parcuri, opere importante în scena muzicii mondiale, mall-uri în care se comercializează produsele celor mai importante brand-uri din lume și, nu în ultimul rând, 180 de muzee și galerii de artă.

Citeste in continuare »

Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Germania

Sursa foto: Dmitry Kovba/Shutterstock.com

Deși Moș Crăciun trăiește în Laponia, cele mai frumoase târguri de Crăciun din lume sunt în Germania, unde miile de tarabe cu produse delicioase, peisajul pastoral, instalațiile cu milioane de luminițe și clădirile istorice ale orașelor nemțești creează o atmosferă idilică.

Citeste in continuare »

Top 5 orase perfecte pentru a-ti petrece Craciunul!

Cei mai multi dintre noi isi petrec Craciunul acasa, in familie. Insa, daca adori calatoriile, nimic nu te va face mai fericit decat Sarbatorile de iarna petrecute intr-un oras cosmopolit, elegant, civilizat, plin de lumina si culoare. Marile metropole ale Europei te asteapta sa petreci cateva zile de vis pe strazile lor, in barurile sofisticate si in hotelurile de lux, special amenajate pentru Craciun.

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour