Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: bangkok

10 Locuri grozave de vizitat în Thailanda

Sursa foto: R.M. Monin/Shutterstock.com

Care sunt cele mai frumoase locuri din Thailanda? Este greu de stabilit acest lucru având în vedere faptul că această țară superbă din Asia de Sud-Est este plină, de la nord la sud, de temple magnifice, peisaje spectaculoase și insule carstice falnice cu plaje mirifice. Nu este de mirare că, în ultimul deceniu, a devenit una dintre cele mai populare destinații turistice din întreaga lume. 

Plajele cu nisip alb și palmieri în salțiunt primele imagini care le vin în minte celor care se gândesc la Thailanda, dar în această țară merită să explorezi și pădurile tropicale, munții spectaculosi acoperiți de ceață, monumentele antice și orașele vibrante.

Citeste in continuare »

Cum arata piata plutitoare Damnoen Saduak din Thailanda?

Damnoen Saduak (1)Bangkok obisnuia sa fie candva un oras al canalelor. Situat pe raul Chao Praya, sistemul complicat al canalelor a fost principala cale de transport in trecut. Mai mult decat atat, canalele servesc ca si canalizare pentru oras, dar si pentru a gazdui mai multe piete plutitoare. Citeste in continuare »

Top 10: cele mai frumoase orase din lume

Revista Travel+Leisure publica in fiecare an un top al celor mai grozave orase din lume, tinand cont de numarul de turisti care le viziteaza, de economia tarii respective, de serviciile pe care le ofera, de posibilitatile de cazare si preturile restaurantelor. In final avem un “Hall of Fame”, pe care sunt inscrie orase de vis, pe care ar trebui sa le vizitam macar o data in viata. In 2012, in topul celor 10 se afla doar 3 orase din Europa. Iata care sunt cele mai frumoase orase din lume… Citeste in continuare »

© 2020 Blog Dertour