Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: asia

Ce să incluzi în itinerariul de călătorie în Laos

Sursa foto: Guitar photographer/Shutterstock.com

În deceniile anterioare, călătoriile în Laos erau doar pentru cei cu adevărat aventuroși sau dornici să exploreze culturi foarte diferite de cea europeană. Astăzi, țara este mult mai accesibilă și prietenoasă cu vizitatorii. Cu o junglă densă și bogată, localnici amabili și ospitalieri și o grămadă de lucruri interesante de făcut și de văzut – mai ales pentru cei care vor să vadă locuri mai puțin populare – Laos este o opțiune excelentă pentru orice călător.

Citeste in continuare »

Cele mai frumoase locuri de vizitat în Myanmar

Cei mai mulți călători și pasionați de turism spun despre Myanmar ca este una dintre destinațiile cele mai misterioase din întreaga lume. În același timp, este una dintre destinațiile cele mai remarcabile din Asia, datorită localizării și caracteristicilor sale geografice distinctive. Dar acesta este doar un plus față de siturile istorice, templele și peisajele magnifice a căror frumusețe îi lasă fără grai pe vizitatorii acestui tărâm. Citeste in continuare »

Singapore, maretie si lux. Bali si plajele spectaculoase! Vacanta in Asia de SE!

Daca visezi de ceva timp sa pleci intr-o vacanta exotica, plina de aventura, dar la preturi bune, atunci Asia de SE este recomandarea noastra. Pentru a descoperi cu adevarat frumusetea acestei zone a lumii, iti propunem doua destinatii total diferite: Singapore – un oras-stat maret si luxuriant si Bali – o insula tropicala din Indonezia, cu plaje spectaculoase.

Iata mai jos cateva detalii… Citeste in continuare »

3 Tari ieftine din Asia de SE

Ti-ai propus ca in acest an sa vizitezi Asia de SE, sa inveti cateva lucruri despre cultura popoarelor din aceasta zona, sa vizitezi temple, orase superbe si sa stai pe plajele cu nisip fin si ape turcoaz, insa ai un buget relativ mic? Nimic mai simplu. In Asia de SE preturile se “adapteaza” pe buzunarul fiecaruia. Poti vizita Singapore si sa ramai fara bani din prima saptamana sau poti face un traseu prin 3 tari ieftine, interesante, pline de cultura si de oameni zambitori si fara a da o gaura in bugetul tau. Alegerea este simpla… calatoreste in 3 dintre cele mai ieftine tari din Asia de SE…

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour