revelion-in-dubai-foto-naufal-mq

*Sursa foto: Naufal MQ / Shutterstock.com

Vrei sa iti petreci noaptea dintre ani in cel mai inalt turn si cel mai luxos hotel din lume? Sau ai vrea mai bine sa te simti ca un beduin, sa faci o plimbare cu camila si sa fumeazi o narghilea asezat pe un covor persan, intr-o atmosfera orientala?

Le poti avea pe toate in Dubai!

Dubai, capitala emiratului cu acelasi nume, unul din cele sapte ale Emiratelor Arabe Unite, este un oras cosmopolit, aflat in Desertul Arabiei, pe malul sudic al Golfului Persic. Considerat un fenomen, atrage prin plajele cu nisipuri aurii, marea linistita, cerul mereu senin, dunele de nisip si varietatea de atractii turistice.

O calatorie in Dubai este intotdeauna fascinanta. Vei descoperi ca este un oras al contrastelor, aici coexista cel mai mare centru comercial din Orientul Mijlociu alaturi de vechile piete, barcile traditionale vechi “abra” alaturi de modernul metrou fara conductor, restaurantele cu stele Michelin alaturi de bucatariile traditionale unde se prepara cea mai gustoasa lipie si de Al Dhiyafah Road, strada unde se mananca cel mai ieftin in Dubai.

Sa mai spunem ca Dubaiul este singurul oras din lume unde se poate schia in zapada atunci cand temperatura exterioara este de 40 ° C? Da, chiar se poate.

Poti sa incerci, intr-un city break de Revelion, toate atractiile care au facut din Dubai cel mai vizitat emirat si principala zona turistica din Orientul Mijlociu.

Sun And Sands Hotel Clock Tower 3*sun

Hotelul Sun and Sands Clock Tower 3* este situat in zona Deira, in apropiere de statia de metrou Al Rigga. Amplasarea acestuia permite oaspetilor accesul rapid la numeroasele atractii turistice: siturile istorice, muzeele, galeriile de arta sau cartierele rezidentiale de lux. De asemenea, puteti opta pentru safari in desert sau plimbari cu masina prin dunele de nisip.

Poti petrece aici 7 nopti, avion si transferuri la 1057 euro/persoana. Rezervari la urmatorul link: http://bit.ly/2fSHNAC

Savoy Central 3*savoy

Complexul de apartamente de 3* Savoy Central este situat in centrul orasului Dubai, in preajma Muzeului Dubai si a marilor centre comerciale. Un sejur la Savoy Central va ofera ocazia sa vizitati mare parte din atractiile orasului, printre care casa seicului Saeed Al Maktoum, portul Dubai Cruise, Muzeul Satului din Dubai, Heritage, Marea Moschee si celebrele Souk-uri. Resortul ofera un mix perfect de patrimoniu cultural si rasfat personal.

Petrece aici 7 nopti, avion si transferuri la 1235 euro/persoana. Rezervari la urmatorul link: http://bit.ly/2fcJRnt

Hues Boutique Hotel 4*hues

Cu accente de arhitectura coloniala si un interior modern chic, Hues Boutique Hotel 4* se remarca printre hotelurile din Deira, Dubai, oferind culoare si dinamism zonei business in care este localizat. Hotelul a fost construit in anul 2008 si renovat in anul 2011 si, in prezent, acesta pune la dispozitia clientilor camere si suite cu aer conditionat, sali de conferinta, preparate culinare de talie internationala si o piscina pe acoperis cu vedere splendida asupra promenadei Deira Corniche.

Poti petrece aici 7 nopti, avion si transferuri la 1185 euro/persoana. Rezervari la urmatorul link: http://bit.ly/2d0rams

 Carlton (Metropolitan) Palace 5*carlton

Hotelul Carlton Palace 5* (Metropolitan Palace) se afla pe strada Al Maktoum, in zona Deira, la mica distanta de Dubai Creek si de Aeroportul International Dubai. Amplasat in apropiere de statia de metrou, Carlton Palace reprezinta alegerea potrivita, oferind turistilor accesul rapid la atractiile turistice din oras. Ajunsi in Dubai, puteti alege din multitudinea de activitati pe care destinatia le ofera: plimbari cu masina prin dunele de nisip, safari in desert, precum si vizitarea cartierelor rezidentiale de lux, siturilor istorice, muzeelor sau galeriilor de arta.

Petrece aici 7 nopti cu mic dejun, avion si transferuri la 1395 euro/persoana. Rezervari la urmatorul link: http://bit.ly/2d2qWhM

Centro Barsha By Rotana 3*centro-barsha

Situat la 500m de statia de metrou, Centro Barsha By Rotana 3* este un hotel ce combina stilul, ambianta placuta si confortul cu facilitatile moderne, pentru o oferi oaspetilor sai o experienta de neuitat.

Petrece aici 7 nopti cu mic dejun, avion si transferuri la 1255 euro/persoana. Rezervari la urmatorul link: http://bit.ly/2fcLtNK