Londra este un unul dintre cele mai frumoase orase din lume, multi considerand-o “capitala Europei”, datorita faptului ca este cea mai mare zona metropilitana din Uniunea Europeana. Londra este un oras glamour & fashion, un centru cosmopolit al artelor, stiintelor, turismului, finantelor si distractiilor. Un Revelion petrecut la Londra iti va bucura sufletul si te va face sa te simti puternic, invincibil, cuceritor. Pentru ca acesta este efectul pe care il are Capitala Angliei asupra tuturor turistilor, localnicilor si celor care isi urmeaza visele…

Revelion 2014 la Londra!

Londra este cel mai vizitat oras din lume, ocuapand pozitia fruntasa alaturi de New York, in topul celor mai aglomerate si mai interesante centre financiare ale pamantului. Exista peste 7.8 milioane de locuitori in Londra, insa in aria metropolitana sunt peste 14 milioane de suflete, englezi si turisti. In acest superb oras se vorbesc peste 300 de limbi, iar cateva dintre obiectivele tusristice sunt incluse in UNESCO World Heritage: Turnul Londrei, Gradinile Kew, Westminster Abbey si Biserica St. Margaret. Metroul londonez este cel mai vechi din lume si al doilea ca marime, dupa Shanghai Metro.

Iata ce poti sa vizitezi si sa faci in cele cateva zile pe care le vei petrece la Londra:

– MUST SEE: The London Eye – este cel mai inalt punct de observatie din lume, de aici avand privelisti spectaculoase asupra Londrei.

– viziteaza The Tower of London, una dintre cladirile celebre ale lumii, iti ofera 900 de ani de istorie instant: palat, inchisoare, loc de executie, arsenal, casa de bijuterii si zoo.

– viziteaza Big Ben – merge fara gres din 31 mai 1859!

– Viziteaza British Museum, este gratis. Pentru cunoscatori, le recomand si celebra Saatchi Gallery, din Chelsea. La fel, gratis!

Iata ce mai poti vizita gratis: Natural History Museum, British Museum, National Gallery, Tate Modern si Tate Gritain, Science Museum, Saatchi Gallery.

– fa o croaziera pe Tamisa!

– mergi la un spectacol pe Broadway.

– cumpara cadouri pentru prieteni din cele 300 de magazine de pe Oxford Street! Vei gasi aici de la boutique-uri cu haine vintage pana la magazine importante ale fashion designerilor celebri.

Trafalgar Square este una dintre cele mai importante atractii turistice si a fost proiectata de John Nash in anul 1820, insa construita abia in 1830. Piata iconica are multe puncte in care te poti opri: Nelson’s Column sau National Gallery sunt doar doua dintre acestea. In Trafalgar Square se aduna majoritatea turistilor si studentilor englezi si emigranti, au loc demonstratii politice, iar in decembrie se inalta un superb brad de Craciun.

– viziteaza Palatul Buckingham si asista la ceremonia de schimbare a garzii!

– ia pulsul Londrei in Piccadilly Circus! Viata de noapte in Londra este spectaculoasa. Vei gasi absolut tot ce ai visat si chiar mai mult… Noi iti recomandam cateva baruri, restaurante si cluburi de noapte unde poti petrece pana in zori: Vertigo 42 (se afla la ultimul etaj in Tower 42), Shochu Lounge, Gordon’s Wine Bar, The Long Bar, The Vibe Bar etc.

– mergi in Soho si in Chinatown.

– mergi in pietele locale – cele mai cunoscute fiind Camden Market, Portobello Market si Greenwich Market.

– mergi la un concert gratis la Southbank Centre. Lunea sunt recitaluri gratis la Royal Opera House.

Pentru Revelion 2014 la Londra, Dertour iti propune mai multe pachete de vacanta, personalizate. Iata mai jos doua dintre acestea:

1. Circuit Revelion Londra

. Revelion la Londra – Hotel Ibis London Earls Court