Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: anglia

Anglia rurală – 5 sate de poveste pe care vei dori să le vizitezi

Arlington Row, Bibury - Sursa foto: Jenifoto/Shutterstock.com

Arlington Row, Bibury – Sursa foto: Jenifoto/Shutterstock.com

Anglia ascunde, dincolo de metropolele sale aglomerate, un mediu rural fermecător în care poți avea parte de o experiență cu adevărat autentică a vieții britanice.

De la sate micuțe și cochete în care trăiesc comunități formate din doar câteva sute de oameni, cum sunt încântătoarele localități din Cornwall, la orășelele balneare romane cu arhitectură din piatră și băi istorice, cum sunt cele din Somerset, Anglia se mândrește cu câteva felii uimitoare de perfecțiune rurală tradițională care merită să fie explorate.

Citeste in continuare »

Revelion 2014 la Londra!

Londra este un unul dintre cele mai frumoase orase din lume, multi considerand-o “capitala Europei”, datorita faptului ca este cea mai mare zona metropilitana din Uniunea Europeana. Londra este un oras glamour & fashion, un centru cosmopolit al artelor, stiintelor, turismului, finantelor si distractiilor. Un Revelion petrecut la Londra iti va bucura sufletul si te va face sa te simti puternic, invincibil, cuceritor. Pentru ca acesta este efectul pe care il are Capitala Angliei asupra tuturor turistilor, localnicilor si celor care isi urmeaza visele… Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour