Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: calatorie in turcia

Nirvana Hotels – o experiență de cazare dusă la un alt nivel

Pentru o vacanță lipsită de griji îți recomandăm unitățile de cazare din grupul Nirvana Hotels. Acestea îți oferă o experiență unică, luxuriantă unde vei găsi toate facilitățile de care vei avea nevoie.

Descoperă Nirvana Dolce Vita

Resortul Nirvana Dolce Vita Luxury, cu o suprafață de peste 163.000 mp, este asemănător unui oraș în miniatură, în care stilul arhitectural Italian al clădirilor principale se îmbină armonios cu zona de club sau cea cu vile luxoase.

Numeroasele tipuri de camere, restaurantele diferite, programele de animație sau activitățile zilnice, zonele de relaxare multiple, toate acestea satisfac dorințele oricui pentru o vacanță reușită.

Nirvana Cosmopolitan – ideal pentru iubitorii de sporturi

Hotelul de lux Nirvana Cosmopolitan, pentru clientela pretențioasă, este situat în populara stațiune Lara. Oferă oaspeților săi un concept unic axat pe o mâncare sănătoasă și locală, dar și  pe servicii de tip Ultra All Inclusive ce depășesc orice standard.

Complexul include un teren de fotbal, terenuri de tenis iluminate, un centru de fitness complet echipat, un mare parc acvatic, cafenele, mai multe restaurante, un centru de conferințe și un centru comercial pe nume Cosmos City. Hotelul este recomandat tuturor categoriilor de vârstă.

Descoperă Nirvana Mediteranean Excellence

Hotelul Nirvana Mediteranean Excellence este înconjurat de natură, acolo unde Marea Mediterană întâlnește Munții Taurus. Resortul este construit pe o suprafață totală de 152.000 m și este alcătuit din 2 clădiri principale cu 3 nivele, 23 de bungalow-uri cu 2 nivele, 7 vile cu 2 nivele si 115 vile cu un nivel.

Dacă te-am făcut curios, rezervă acum vacanța de vis în Turcia în unul dintre cele 3 hoteluri de lux, dând click chiar AICI. La DERTOUR găsești super oferte la pachetele complete de cazare în Antalya.

 

 

Voyage Hotels – o experiență unică de vacanță în Antalya

Pentru o vacanță lipsită de griji îți propunem să descoperi Voyage Hotels. Situate pe cele mai frumoase țărmuri ale Mării Mediterane și Egee, Voyage Sorgun și Voyage Belek & Spa oferă oaspeților o experiență unică de vacanță cu ajutorul plajelor sale curate, divertismentul nelimitat, restaurantele de talie mondială și serviciile personalizate.

Voyage Belek & Spa – un hotel potrivit tuturor nevoilor tale

Simte vântul schimbării la Voyage Belek! Ești pregătit pentru o vară plină de distracție în atmosfera uluitoare de pe Coasta Turcoaz a Turciei? Cu noi surprize și inovații, Voyage Belek Golf & Spa oferă oaspeților o vacanță de neuitat cu frumusețea sa naturală, privilegiile speciale și serviciile de lux.

Vastul complex hotelier este format din 3 blocuri (cel principal și două situate în gradină – bloc A, bloc B), dispune de două restaurante, unul doar pentru adulți, celălalt pentru familii cu copii. La fel, pe plajă sau lângă piscină, există secțiuni separate pentru adulți și pentru familiile cu copii.

De asemenea, hotelul oferă o gamă largă de activități de zi și de seară, mâncare excelentă. Cei mici se pot distra în clubul copiilor, în parcul de aventură sau în parcul acvatic.

Mai mult, în apropierea hotelului există un teren de golf. Complexul este recomandat clienților mai pretențioși de toate categoriile de vârstă.

În ceea ce privește cazarea, la Voyage Belek & Spa vei găsi bungalouri în care te vei simți unul cu natura, camere standard cu design elegant, lagune cu acces direct la piscină sau camere de familie în care te vei bucura de confort alături de cei dragi.

 

Descoperă hotelul Voyage Sorgun

Pregătește-te să te bucuri de armonia unică creată de culoarea verde și albastră la Voyage Sorgun! Cu arhitectura sa modernă, cadru natural de păduri de pini și servicii exclusive, Voyage Sorgun oferă o vacanță liniștită și distractivă familiilor și cuplurilor.

Hotelul este situat în zona Sorgun – la est de centrul orașului Side, și la aproximativ 3,5 km de centrul istoric al orașului Side. Aeroportul din Antalya este la aproximativ 65 km de hotel.

Pe lângă cele 8 piscine, complexul mai dispune și de un centru de fitness, boccia, darts, volei pe plajă, tenis de masă, 4 terenuri de tenis de câmp, dar și jocuri sportive in cadrul programului de animație.

În ceea ce privește cazarea, hotelul dispune de bungalouri inspirate din natură, dar și de camere care se remarcă prin designul lor modern.

Dacă te-am făcut curios, CLICK aici pentru a rezerva o cameră în unul dintre cele două hoteluri.

© 2024 Blog Dertour