Nihiwatu Resort

*Sursa foto: Facebook Nihiwatu Resort

Cititorii revistei Travel + Leisure au decis care sunt cele mai bune hoteluri din lume in acest an, iar in primele 10 pozitii se regasesc unitati de cazare din Noua Zeelanda, Chile sau Hawaii. In fiecare an, Travel + Leisure cere cititorilor sa impartaseasca opiniile despre hotelurile la care s-au cazat. Sunt evaluate facilitatile, locatia, serviciile, produsele alimentare si bauturile.

Anul acesta, pe primul loc se afla Nihiwatu, din Sumba – Indonezia, podiumul fiind completat de hoteluri din SUA si Noua Zeelanda. Mai jos aveti topul primelor 10 hoteluri din lume. Lista cu toate hotelurile care au intrat in top 100 o puteti gasi aici.

Nu uitati ca, daca va doriti o vacanta in oricare dintre aceste locatii, puteti apela cu incredere la consultantii Dertour. Ne gasiti la oferte@dertour.ro sau la 031.438.7321 si 031.438.7322

10. The Singular Patagonia, Puerto Bories, Chile10

Hotelul de 5* este unul dintre cele mai bune unitati de cazare din Chile si America de Sud. Acesta are 57 de camere, un SPA, un restaurant si ofera turistilor care ii trec pragul peste 20 de excursii (inclusiv la Parcul National Torres del Paine).

9. Twin Farms, Barnard, Vermont9

Proprietatea dispune de 300 de acri si ofera intimitatea de care aveti nevoie. Fiecare sezon este diferit la Twin Farms, posibilitatile de distractie fiind multiple: de la patinaj, plimbari prin zapada si pana la plimbarile cu bicicleta sau pescuit.

8. Casa Gangotena, Quito, Ecuador8

Inca de la deschiderea sa din 2011, Casa Gangotena a acumulat o colectie impresionanta de premii internationale: in anul 2014 a castigat titlul de cel mai bun hotel din America de Sud, cel mai bun hotel din Ecuador, fiind inclus si in top 25 hoteluri din lume.

7. The Willcox, Aiken, Carolina de Sud7

Odata cazat la acest hotel o sa va bucurati de camerele luxoase si confortabile de care dispune unitatea de cazare.

6. The Lodge at Glendorn, Bradford, PennsylvaniaSargent Photography

Hotelul se afla la marginea padurii Allegheny National Forest, se intinde pe 1500 de acri si ofera 16 unitati de cazare cu design unic, activitati de familie pentru fiecare sezon. Aici va puteti reconecta cu persoanele pe care le iubiti, fiecare oaspete putand beneficia de o experienta personalizata.

5. Montage Kapalua Bay, Lahaina, Maui, Hawaii5

Aceasta unitate de cazare este ideala pentru persoanele care doresc sa experimenteze stilul de viata din Hawaii. Pe langa ospitalitatea oamenilor, la acest hotel va mai puteti bucura de sporturile nautice, SPA sau golf.

4. Southern Ocean Lodge, Kangaroo Island, Australia4

21 de apartamente de lux cu vedere la ocean creeaza un decor uluitor. Fiecare camera dispune de luxul de care au nevoie chiar si persoanele mai pretentioase. Elementele de design, decoratiunile interioare personalizate si operele de arta comandate de la artizanalii locali valorifica cadrul natural in care se afla unitatea de cazare.

3. Huka Lodge, Taupo, Noua Zeelanda3

Huka Lodge se afla in Noua Zeelanda, intr-o zona cu climat bland, peisajul fiind unul deosebit: verdeata, ape limpezi, un munte vulcanic. Locatia centrala a hotelului garanteaza oaspetilor ca nu sunt niciodata departe de zonele de interes.

2. The Spectator, Charleston, Carolina de Sud2

The Spectator este cel mai bun hotel din SUA si al doilea in lume. In interiorul hotelului totul este posibil iar din momentul in care intrati veti fi incantati de personalitatea The Spectator: un amestec de farmec captivant, stil si eleganta.

1. Nihiwatu, Sumba, IndoneziaPuncak Villa at Sunset

Povestea acestui hotel a inceput in 1988, atunci cand Claude si Petra Graves au mers la surf in aceasta zona pentru a gasi “valul perfect”. Vazand frumusetea locului s-au hotarat sa creeze un resort care sa pastreze acest peisaj care te lasa fara suflare.

Designul hotelului Nihiwatu este inspirat din casele traditionale sumbaneze, cu acoperisuri de stuf. Oaspetii pot petrece o zi la pescuit, se pot plimba cu caii sau relaxa la SPA.

*Sursa articol si fotografii: www.travelandleisure.com