*Sursa foto: Calin Stan / Shutterstock.com

Sarbatoarea Pastelui se apropie, iar, odata cu ea, si mult asteptata vacanta! Profita de zilele libere si alege sa calatoresti, alaturi de persoana iubita sau de intreaga familie, intr-o destinatie pe care ti-ai dorit cu ardoare sa o vezi, iar, pe care, datorita ofertelor Dertour, acum ai sansa sa o adaugi pe lista ta de calatorii.

Iti propunem 4 orase din Europa pentru ca vacanta de Paste din acest an sa devina preferata ta:

  1. Bruxelles

Capitala Belgiei este presarata cu diverse atractii turistice, stradutele sale sunt pavate cu dale, iar cladirile sunt bogat ornamentate, transformand orasul intr-o revelatie vizuala.  Printre cele mai relevante obiective mentionam Atomiumul, Palatul Regal, Muzeul Horta, Catedrala Saint Michael, Primaria si Palatul de Justitie. Odata ce ai descoperit frumusetea arhitecturala locala, este timpul sa sa participi la evenimentele frecvent organizate in Parcul Cinquantenaire, ori sa te aventurezi intr-un tur al ciocolatei. Unde? La Ciocolateria Godiva, unde gasesti cea mai buna ciocolata belgiana, fiind totodata ciocolata oficiala a regalitatii belgiene.

*Sursa foto: S-F / Shutterstock.com

Consulta ofertele Dertour in Bruxelles: http://bit.ly/2DAB9Ms

  1. Londra

Londra gazduieste muzee inedite, palate si monumente fascinante, parcuri, restaurante si cafenele, astfel ca orasul merita descoperit pas cu pas. Fie ca alegi sa strabati Londra cu autobuzul rosu, cu metroul ori pe jos, nu rata Palatul Buckingam,  Big Ben-ul sau London Eye-ul.  Iubitorii de arta vor fi cuceriti de impresionanta colectie de tablouri din cadrul Galeriei Nationale, dar si Westminster Abbey, cea mai faimoasa biserica a Londrei, le va castiga admiratia, gratie arhitecturii si dimensiunilor fascinante. Cand simti ca ti s-a facut pofta de ceva bun, opreste-te la un bistro sau pub si degusta din bunatatile locului, precum fish & chips, budinca cu fistic, placinta cu carne ori o portie de mac & cheese.

*Sursa foto: S-F / Shutterstock.com

Consulta ofertele Dertour in Londra: http://bit.ly/2Dg1MJG

  1. Praga

Capitala Cehiei este minunata indiferent de anotimpul in care te hotarasti sa o vizitezi. Primavara, insa, natura infloreste, iar temperaturile iti permit sa te pierzi pe strazile Pragai, minunandu-te de comorile ei la fiecare colt de strada. Incepe-ti incursiunea cu o cafea in Centrul Vechi, admirand Biserica Tyn, Biserica Sf. Nicolae, Ceasul astronomic si Palatul Rococo Kinsky. Fascinante ti se vor parea si castelele! Nu rata deci Castelul din Praga, considerat cel mai vechi castel al lumii, Castelul Vysehrad, iar, pentru o experienta multiculturala, lasa-te purtat in Cartierul Evreiesc. Apoi, pentru un rasfat culinar tipic bucatariei cehe, incearca gulasul, coltunasii Knedliky, carnatii murati, si racoreste-te cu o bere la halba.

*Sursa foto: DaLiu / Shutterstock.com

Consulta ofertele Dertour in Praga: http://bit.ly/2D3W9u4

  1. Delta Dunarii

Delta Dunarii este cea mai spectaculoasa primavara, caci zalogii, irisii de balta, ghioceii de apa si nuferii reinvie si, odata cu ei, intreaga atmosfera. Pasarile, obosite de zborul spre casa, pescuiesc deasupra barcilor, la distante foarte mici, avand ocazia sa traiesti momente speciale in sanul naturii. Excursiile pe lacurile si canalele Deltei sunt adevarate sesiuni de explorare, caci inundatiile naturale, ca fenomen benefic pentru natura, permit vizitarea unor zone greu accesibile in general. Dupa atatea activitati in aer liber, ospateaza-te cu un bors proaspat si cu un pahar de vin rosu!

*Sursa foto: LeventeGyori / Shutterstock.com

Consulta ofertele Dertour in Delta: http://bit.ly/2DxCWSA

De Paste, Dertour iti pune la dispozitie numeroase oferte! Descopera-le pe toate: http://www.dertour.ro/paste