Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Maldive

Vacanță în Maldive – Informații utile de călătorie și cele mai frumoase obiective turistice

Odată cu creșterea temperaturilor începem să ne gândim tot mai mult la vară, la vacanța de vis pe care o vom petrece pe plaje exotice, într-un paradis tropical cu întinderi nesfârșite de ape azurii. Citeste in continuare »

Cele mai frumoase insule și plaje din Maldive

Maldive

Maldive – Sursa foto: Akugasahagy/Shutterstock.com

Situat în Oceanul Indian, aproape de Sri Lanka, arhipelagul Maldive este alcătuit din peste 1000 de insule (cele mai multe dintre ele sunt nelocuite), ce formează 26 de atoli cu recife de corali.  Citeste in continuare »

7 hoteluri de lux din Maldive

Pentru cei care inca n-au descoperit paradisul si-l cauta undeva pe pamant, avem o veste excelenta: l-am gasit noi si il impartim cu toata lumea! Maldive este un tinut de poveste care te face sa visezi la sejururi relaxante, la o viata fara griji si la sesiuni indelungate de scufundari.  Citeste in continuare »

Ghidul tau pentru un concediu exotic in Maldive

maldive-foto-andrey-armyagovMaldive, sau Insulele Maldive, este o insula din Oceanul Indian, care dispune de 26 de atoli. Binecuvantata cu ape albastre adanci cu recifuri mari, cu plaje superbe cu nisip alb si cu o vegetatie diversa, insula Maldive este un adevarat paradis pe Pamant, unde oamenii vin sa isi petreaca vacantele, sa se relaxeze si sa practice diferite sporturi de apa. Citeste in continuare »

Maldive – paradisul pe Pamant

maldive-foto-brian-kinneyExista putine locuri in lume care se pot lauda cu frumusetea de neegalat pe care Maldive o are de oferit. Denumita, de multe ori, “rai” sau “paradis”, acest arhipelag nu numai ca este frumos, dar este, de asemenea, unic. Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour