Daca nu te-ai hotarat inca unde vei petrece mini vacanta de 1 Mai, inca nu este timpul pierdut. Poti avea un sejur de vis pe litoralul romanesc si locuri sunt suficiente pentru toata lumea. Oficialii din Constanta au promis ca asteapta turistii cu plaje curate, hoteluri renovate si multa distractie! Iata ce iti recomanda specialistii Dertour…

Ultima strigare: haideti la mare!

1. Hotel Aurora, Mamaia

Localizare: Hotel Aurora are 2 stele si este situat in partea sudica a statiunii Mamaia, fiind unul din hotelurile inalte (10 nivele), perpendiculare pe linia tarmului marii, majoritatea camerelor avand atat vedere la mare cat si vedere la lacul Siutghiol. Hotelul a suferit in ultimii ani imbunatatiri majore in dotarile camerelor si facilitatile oferite.

Durata: 4 zile

Perioada valabilitate: 28/04/2012 – 01/05/2012

Transport: Individual

Facilitati hotel: Hotelul Aurora dispune de restaurant propriu, dotat cu aer conditionat, lift, bar, parcare.

Facilitati camere: Camerele au grup sanitar propriu, TV cablu, minibar, aer conditionat, mobilier nou, geamuri termopan, balcon. Aproape toate camerele beneficiaza de vedere la mare. Distributia camerelor se face doar la receptie.

Activitati in zona: beach & shopping.

Nu sunt incluse in pachet:
– transport;
– taxe;
– asigurare medicala;
– alte facilitati.

Oferta include: cazare 3 nopti in camera dubla.

Tarif: 276 lei/persoana/sejur!

Alte detalii aici!

2. Hotel Insula, Neptun

Localizare: Hotelul are 4 stele si este situat in statiunea Neptun, judetul Constanta, insula se afla pe lacul Neptun I. Accesul cu masina se face din strada principala a statiunii (cea cu hoteluri si restaurante), dupa hotelul Decebal.

Durata: 4 zile

Perioada valabilitate: 29/04/2012 – 02/05/2012

Transport: la cerere.

Facilitati hotel: Hotelul are restaurant, crama, terasa, bar. Din fata hotelului se pot inchiria ambarcatiuni, pentru plimbari pe lac.

Facilitati camere: Fiecare camera este dotata cu: aer conditionat, frigider, televizor, acces internet, telefon, baie, room-service.

Nu sunt incluse:
– transport;
– taxe;
– bacsisuri;
– alte facilitati decat cele mentionate in oferta.

Oferta include: 3 nopti cazare in camera dubla, mic dejun.

Tarif: 252 lei/persoana (in camera dubla)/sejur in perioada 29.04 – 02.05.2012.

Alte informatii aici!

3. Pensiunea Morena, Murighiol

Localizare: pensiunea are 5 stele si este situata in inima Deltei, unul dintre marile avantaje este accesul facil pe sosea si Dunare: pe sosea: 300 km distanta de Bucuresti, 100 km distanta de Constanta, 37  km  distanta de Tulcea.

Tarif all inclusive: 252 lei/noapte/persoana. Tariful include pensiune completa, excursie cu salupa sau jeep-ul, cafea, bauturi racoritoare, vinul casei si bere.

Durata: 2 zile

Perioada valabilitate: 01/03/2012 – 20/12/2012

Transport: La cerere

Facilitati hotel: Pensiunea dispune de lobby, bar, piano – cigar bar, biblioteca, terasa si pergola, sauna traditionala, mobilier unicat ,tablouri realizate de artisti prestigiosi din Tulcea si Romania, muzica traditionala romaneasca si dobrogeana, receptie – serviciu non-stop, spalatorie – calcatorie, servicii postale (si presa), schimb valutar, fax, internet, bucatarie cu specific romanesc si dobrogean, cu accent pe peste si vanat, colectie de vinuri romanesti, terasa de vara, cafeneaua de sub salcie – ceaiul de la ora cinci, conferinte, suete cu personalitati in domeniu pe subiecte de pescuit, vanatoare, viata pasarilor, ecologie, etnografie, conditii de cercetare, parcare proprie – partial acoperita.

Facilitati camere: Camerele sunt dotate cu baie moderna, aer conditionat, mini-bar, TV prin satelit, telefon, Internet, balcon.

Activitati in zona: beach.

Nu sunt incluse:
– transport;
– taxa ARBDD;
– taxa locala;
– transfer;
– asigurare medicala;
– alte servicii.

Oferta include: cazare pe noapte in camera dubla, mic dejun inclus.

Tarif: 155 lei/persoana/noapte.

4. Complex Mercur Minerva Family Club, Mamaia

Localizare: complexul Mercur-Minerva are 3 stele si se intinde pe aproximativ 25.000 mp, in zona centrala a statiunii, vizavi de Clubul Scandinavia, langa Hotel Rex 5*, la circa 50 m de plaja.

Durata: 4 zile

Perioada valabilitate: 30/04/2012 – 03/05/2012

Transport: La cerere

Facilitati hotel: Hotelul dispune de restaurant, sala de conferinte, piscina copii si adulti, aer conditionat, teren de tenis, volei,parcare.

Facilitati camere: Spatiile de cazare sunt dotate cu aer conditionat cu unitate individuala, mobilier reconditionat, tv, telefon intern, minibar.

Activitati in zona: beach, shopping, watersports.

Nu sunt incluse:
– transport;
– alte facilitati decat cele mentionate in oferta.

Oferta include: 3 nopti cazare in camera dubla standard, mic dejun.

Tarif: 398 lei / persoana/sejur.

Alte detalii aici!

5. Hotel Golden Tulip, Mamaia

Localizare: Golden Tulip Mamaia are 4 stele si este situat chiar pe plaja,  in nordul statiunii Mamaia la numai cativa metri de Marea Neagra, fiind primul hotel din Romania care acorda foarte multa atentie atat tinerilor, familiilor cu copii cat si celor care calatoresc in interes de afaceri.

Durata: 4 zile

Perioada valabilitate: 29/04/2012 – 02/05/2012

Transport: La cerere

Facilitati hotel: Hotelul dispune de restaurant, bar de zi, terasa, centru de conferinte, acces internet wireless, piscina, bar la piscina,  billiard, tenis de masa, darts, table, sah, carti de joc.

Facilitati camere: Camerele dispun de aer conditionat, minibar, internet wireless, tv si cablu tv, seif, grup sanitar, uscator de par si acces pe baza de card magnetic.

Activitati in zona: beach, shopping, spa, watersports.

Nu sunt incluse:
– transport
– taxe
– asigurare medicala
– alte facilitati.

Oferta include: 3 nopti cazare in camera dubla standard, mic dejun.

Tarif: 371 ron/persoana/sejur.

Alte detalii aici!