Festivalul ARTmania sustine artele frumoase, punand accent pe muzica rock. In 2012, festivalul se va desfasura in perioada 6-12 august in Sibiu, iar programul cultural va include concerte, expozitii, workshop-uri si alte evenimente speciale dedicate artelor frumoase. Toate aceste manifestari culturale se vor desfasura in zonele special dedicate ARTmania: Piata Mare, Piata Mica si Harley-Davidson Arena. Concertele din Piata Mare vor avea loc in zilele de vineri si sambata, 10 si 11 august.

Festivalul anual de la Sibiu s-a consacrat pe parcursul celor sase ani de la infiintare, promovand artisti din aria metalului gothic si a altor genuri din scena de metal, extinzandu-se catre zona heavy metal, punk si chiar rock alternativ.

In timpul evenimentelor din saptamana festivalului, ARTmania sustine intensiv si activitatea institutiilor culturale din Sibiu. Inceputa acum doi ani, colaborarea cu Muzeul National Brukenthal si Complexul National Muzeal ASTRA a permis accesul unui numar impresionant de participanti la Festivalul ARTmania in spatiile muzeale si galeriile sibiene, extrem de apreciate pentru inestimabilul patrimoniu cultural pe care il gazduiesc.

Printre participantii la festival se numara: Trail of Tears, Deathstars, Epica, Die Toten Hosen, Poets Of The Fall, Delain, Edguy, My Dying Bride, etc.

Biletele la spectacole pot fi cumparate din reteaua Eventim (Germanos, Carturesti, etc), Diverta sau online, pe shop.artmania.ro, eventim.ro si www.myticket.ro. Pretul acestora este de 150 lei/abonament si 100 lei/zi.

In aceasta perioada, Sibiul va fi luat cu asalt de turisti, iar daca vrei sa participi la festival va trebui sa-ti faci o rezervare din timp.

Iata ce iti recomanda Dertour:

Hotel Apollo Hermanstadt 3*, Sibiu

Localizare: situat in centrul istoric al Sibiului, Hotelul Apollo Hermannstadt domina imprejurimile, integrindu-se perfect in peisaj.

Durata: 5 zile
Perioada valabilitate: 08/08/2012 – 12/08/2012

Tip camera: dubla standard

Tip masa: BB – Mic dejun

Transport: la cerere

Facilitati hotel: In ciuda grandorii si elegantei sale, hotelul respecta arhitectura tipica a burgului medieval si se remarca prin serviciile occidentale si ospitalitate orientala. De asemenea dispune de restaurant, sali de conferinta, parcare.

Facilitati camere: Camerele dispun de minibar, televizor, telefon international direct, internet.

Oferta include: 4 nopti cazare in camera dubla standard, mic dejun, bilet la concert vineri sau sambata seara.

Tarif: 381 lei/persoana/sejur.

Vezi aici mai multe detalii!