Fie ca esti la inceputul unei povesti de iubire, fie ca sarbatoresti un eveniment important din viata ta sau, pur si simplu, iti doresti o noapte perfecta, romantica si memorabila, eu iti recomand 3 hoteluri de vis din Europa, care iti vor satisface toate fanteziile legate de lux, rasfat si servicii de 5 stele. Veti spune ca aceste hoteluri sunt foarte scumpe, insa va garantez ca experienta pe care o veti avea merita efortul financiar! Toate cele 3 hoteluri au fost incluse pe listele cu cele mai bune/elegante/luxoase hoteluri ale lumii, iar National Geographic le recomanda ca “o experienta unica” in viata. Iata despre ce este vorba…


O noapte memorabila in Europa!

1. Le Sirenuse, Positano, Italia

Le Sirenuse Hotel din Positano a fost infiintat de o familie in anul 1951, care a transformat o resedinta privata intr-un hotel de 5 stele. Acum Le Sirenuse este in top 10 cele mai frumoase hoteluri din lume, are camere incredibile cu balcoane de unde poti privi golful, marea si coloratul oras de pe coasta Amalfitana. Aici a locuit Marisa Tomei in timp ce filma Only You, iar in Under the Tuscan Sun apare ca background.

2. Château de Bagnols, Beaujolais, Franta

Oricat de mica ar fi inclinatia ta spre romantism, s-ar putea sa ai parte de o surpriza la Castelul Bagnols. Se pare ca aici a fost rostita pentru prima data afirmatia “happily ever after” si chiar daca nu s-a intamplat acest lucru si e doar o chestiune de marketing, tot vei fi uluit de aceasta resedinta, destinatie speciala pentru o noapte fabuloasa, aflata in gradini de poveste, cu dormitoare regale, fresce, paturi aurite, livezi de ciresi, vinuri cu istorie si restaurante cu stele Michelin.

3.The Lanesborough, Londra, Anglia

Maretul hotel de 5 stele aflat in Hyde Prak imbina stilul vintage cu o eleganta atemporala, clasica. Aici te vei simti acasa, te vei rasfata in paturile cu baldachin din matase si catifea, vei avea propriul majordom, iti vei putea servi ceaiul de la ora 5 in gradinile luxoase ale hotelului si vei putea cina intr-un restaurant romantic si elegant. In plus, The Lanesborough iti pune la dispozitie sali private in care poti sa te intalnesti cu prietenii sau cu partenerii de afaceri la cina. Si tratamentele SPA oferite de hotel sunt bine cunoscute in Londra si in lumea intreaga! Iar daca nu esti convins, afla ca aici au filmat Nicole Kidman si Tom Cruise celebrul film Eyes Wide Shut.