Este posibil sa ti se para foarte devreme pentru a lua o decizie in ceea ce priveste concediul de vara, cand tocmai au trecut Sarbatorile de iarna. Insa acum, in ianuarie, ai parte de cele mai bune oferte si de reducerile early booking. Antalya este o destinatie turistica foarte indragita, iar in sezon este foarte aglomerata, preturile crescand simtitor. Daca iti doresti un concediu reusit, insa la preturi confortabile, atunci iata mai jos oferta Dertour…

Early Booking Antalya Vara 2013 – Hotel Eftalia Aqua Resort 5, Alanya

Localizare: Hotelul este situat in statiunea Alanya, la 105 km de Antalya, 100 km de aeroportul Antalya. Hotelul a fost deschis in luna mai 2011.

Durata: 8 zile
Perioada valabilitate: 03/05/2013 – 10/05/2013

Tip camera: dubla economy
Tip masa: AI – All Inclusive

Transport: avion, transferuri, taxe aeroport

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de un restaurant principal, 2 restaurante a la carte (bucatarie turceasca si internationala, cu rezervare, contra cost), 6 baruri, meniuri dietetice, 3 piscine exterioare, piscina acoperita, 3 tobogane de apa, cabinet medical (08:00-17:00), coafor, sala TV, muzica live, SPA salon de frumusete, magazine, schimb valutar, rent-a-car, parcare, 2 sali de conferinte, 2 piscine pentru copii, loc de joaca, mini-club.

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate cu parchet, telefon, AC-split, LCD TV, uscator de par, minibar, seif, sofa/fotoliu, balcon, patut pt copil ( la cerere ).

Activitati in zona: beach, shopping, wellness, watersports.

Nu sunt incluse:
– asigurare medicala;
– alte facilitati decat cele mentionate in oferta.
Observatii: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.

Oferta include reducerea de early booking de 18% valabila pentru rezervari achitate pana la 30.04.2013.

Recomandarile noastre: – asigurare medicala.

Oferta include: 7 nopti cazare in camera dubla economy, all inclusive special, bilet avion, transferuri, taxe aeroport, asistenta turistica.

Tarif: 458 euro/ persoana/ sejur.
Plecare din Bucuresti.

Detalii si rezervari aici!