Lionel Richie este un cantaret si compozitor american de 63 de ani, care a cucerit lumea cu hitul sau, Hello, in anii '80. Nascut in Alabama, Lionel a fost unul dintre putinii artisti ai acelor vremuri care a urmat o facultate (este licentiat in economie), a practicat diverse sproturi si a cantat alaturi de formatii de pop-rock. In anul 1982 si-a inceput cariera solo, iar '84 a daruit publicului una dintre cele mai frumoase piese ale tuturor timpurilor, Hello. Cariera sa dureaza de peste 30 de ani, iar versurile cantecelor sale au ajuns pana in cele mai indepartate colturi ale lumii. Lionel Richie va sustine un concert extraordinar pe 20 octombrie 2012, pe Arena O2 din Praga, incepand cu ora 20:00.

La fel ca si muzica artistului, Praga este un oras romantic, dar incitant. Aici poti avea parte de o escapada seducatoare, de aventuri nebanuite, de hoteluri ascunse pe stradute pietruite si de un concert fabulos.

Iata ce poti face in Praga intr-un city break de octombrie:

– dupa ce faci o vizita la principalele atractii turistice, opreste-te on centrul vechi, alege un pub cu personalitate si incearca o bere ceheasca. Nu vei regreta!

– fotografiaza Ceasul Astronomic

– mergi la un spectacol de jazz sau blues la teatrul art deco Akropolis

– viziteaza Prague House of Photography, unde au loc unele dintre cele mai frumoase evenimente artistice din Cehia

– ia pranzul sau o gustare intr-unul dintre aceste localuri: Pivnice u Pivrnce, ; U Medvídku sau U Radnice. Incearca sandvisurile cu vita si paine prajita, branza de capra, tocanitele traditionale – bineinteles, toate asortate cu cea mai buna bere neagra.

– viziteaza Castelul Praga

– mergi la Savarin Casino, unul dintre cele mai vechi din lume, si admira candelabrele si frescele in stil baroc, ruleta americana si jucatorii de poker. Poti chiar sa-ti incerci norocul!

– ia o cina stilata la restaurantul celebru Allegro, cu stele Michelin.

Iata ce iti recomanda Dertour:

Mergi la concertul Lionel Richie si viziteaza Praga intr-o frumoasa zi de toamna!

Oferta include: 2 nopti cazare in camera dubla standard, mic dejun, bilet la concert categoria 2, taxa de livrare a biletelor.

Tarif: 199 euro/persoana/sejur.

Hotel Olympik Tristar 3*

Localizare: hotelul este situat intr-o zona rezidentiala a orasului Praga, la 4 statii de metoru de centurl istoric al orasului Praga.

Concertul are loc in data de 20 octombrie pe Arena O2 din Praga, incepand cu ora 20:00.

Durata: 3 zile
Perioada valabilitate: 19/10/2012 – 21/10/2012

Facilitati hotel: Hotelul dispune de restaurant, bar, seif, magazine in hotel, internet wireless disponibil in zone publice (5 euro/24 ore), parcare privata (12 euro/zi).

Facilitati camere: Camerele sunt dotate cu televizor, mini bar, seif.

Nu sunt incluse:
– transport;
– asigurare medicala;
– alte facilitati decat cele mentionate in oferta.

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.
Recomandarile noastre: asigurare medicala.