Daca vrei sa ai o vacanta foarte reusita, atunci cand pleci la drum trebuie sa te interesezi de acele locuri speciale, cu savoare locala, unde poti degusta cele mai bune produse si unde te vei simti rasfatat si bucuros. Noi iti recomandam astazi cateva locuri din Europa, unde mananci ca un localnic, doar produse bune si proaspete, specifice tarii respective. Iata care sunt acestea…

7 locuri unde mananci ca un localnic in Europa

1. Chez Aline, Paris – in arondismentul 11 vei gasi o cafenea micuta, unde poti alege sandvisuri cu sosuri gustoase sau poti sa ii comanzi bucatarului propriul tau mic dejun, la care ai visat intotdeauna.

2. El Vaso de Oro, Barcelona – este o berarie din apropierea celebrei plaje Barceloneta, care serveste tapas cu fructe de mare proaspete, bere la discretie, mancaruri ieftine si grozave si dulciuri specifice Spaniei, la preturi excelente.

3. Sa’ Pesta, Genova, Italia – este o pizzerie condusa de o familie pasionata de gastronomie, la care mananca mai ales localnicii. Atractia acestei case o reprezinta pizza fina, din aluat subtire ca o clatita, cu branza gorgonzola, rosii si busuioc.

4. Xocolat, Viena – este unul dintre cele mai atractive locuri din lume unde poti gusta o ciocolata house-made cu trufe, praline sau alune. Iar dupa ce ai incercat toate sortimentele, te poti inscrie la un scurt curs de preparare a ciocolatei.

5. Mangerie, Istanbul – este cel mai bun loc de pe Bosfor unde poti lua un mic dejun savuros: masline, castraveti, branza de oaie, oua si un ceai excelent, cu miere locala. Trebuie incercat!

6. Ottolenghi, Londra – este o cafenea-brutarie, unde vei gasi sandvisuri gustoase, paine de casa, prajituri si clatite, dulceturi si cafele fabuloase.

7. Mr. Minsch, Berlin – este o brutarie-restaurant unde vei fi foarte tentat sa ramai… ore in sir. Poti alege prajituri cu scortisoara, paine de casa, ceaiuri excelente sau popularul tort Black Forest.