Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: vacanta in mexic

Mâncăruri tradiționale mexicane care îți vor deschide apetitul pentru America Latină

Dintotdeauna, mâncarea mexicană a fost apreciată în întreaga lume pentru gustul ei vibrant, autentic și delicios. Dacă ești un gurmand aventuros care poate face față preparatelor puțin mai condimentate, paleta gastronomică mexicană cu siguranță îți va răsplăti apetitul.

Preparatele mexicane pot fi găsite acum și în restaurantele cu specific din România, însă dacă vrei să experimentezi gustul lor adevărat, rezultat din combinarea armonioasă a alimentelor locale, îți sugerăm să vizitezi Mexicul! Acolo vei găsi diferite specialități în funcție de destinație, dar câteva dintre mâncăruri se găsesc în toată țara. Iată câteva dintre preparatele culinare tradiționale pe care ți le recomandăm să le guști într-o călătorie în Mexic:

Citeste in continuare »

Sejur exotic in Mexic

Mexicul este o Republica Federala Constitutionala din America de Nord, invecinata cu USA, Oceanul Pacific, Guatemala, Belize si Marea Caraibelor, cu iesire la Golful Mexic. Mexicul este a 5-a tara ca marime din America si una dintre cele mai populate, cu peste 112 milioane de locuitori. Este si cea mai mare comunitate de vorbitori de spaniola din lume.

Citeste in continuare »

© 2020 Blog Dertour