Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: sfaturi de vacanta

De ce este Septembrie cea mai bună lună în care să mergi în Grecia

Santorini

Sursa foto: Feel good studio/Shutterstock.com

Nu există niciun moment mai bun de a vizita Grecia decât luna septembrie, când majoritatea călătorilor se întorc acasă, iar prețurile la toate facilitățile turistice încep să scadă.

Septembrie este o lună grozavă de a merge pe meleagurile elene, întrucât vremea și temperaturile mării sunt perfecte în această perioadă a anului.

Indiferent că ești pasionat de activități în natură, de cultura Greciei Antice sau, pur și simplu, îți dorești să te relaxezi la plajă, această lună este cea mai potrivită.

Citeste in continuare »

Ce poti face intr-o vacanta in Cancun, Mexic

Sursa foto: Simon Dannhauer/Shutterstock.com

Situat pe coasta de nord a peninsulei Yucatan, Cancun este o statiune de lux cu o infrastructura turistica excelenta. Acest mare centru de vacanta a fost dezvoltat in mai putin de 10 ani si este una dintre cele mai vizitate destinatii din Mexic, atragand anual peste 4 milioane de turisti. Cancun este binecuvantat cu plaje uluitoare cu nisip alb, o multime de corali si cu o vreme aproape perfecta. Principala zona turistica este legata cu un drum impecabil de continent, unde se afla orasul modern Cancun, un centru vibrant cu numeroase atractii interesante ce merita vizitate atunci cand te saturi de plajele exotice ale Golfului Mexic.

Iata ce lucruri poti face intr-o vacanta in Cancun:

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour