Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: punta cana

Destinații exotice pentru un Revelion călduros

Sursa foto: Tatiana Gordievskaya/Shutterstock.com

Cu scăderea tot mai mare a temperaturilor tindem să ne gândim din ce în ce mai intens la modul în care vom petrece sărbătorile de iarnă. Și, în timp ce Crăciunul nu este nicăieri mai magic decât acasă, în sânul familiei, Revelionul pare a fi mai spectaculos în anumite destinații ale lumii și, totodată, mai atrăgător dacă are loc într-o țară care este caldă în lunile de iarnă.

Citeste in continuare »

Obiective și atracții turistice în Punta Cana pe care sa nu le ratezi

Plajă din Punta Cana cu nisip alb, încadrată de mare și de palmieriSituată pe coasta de sud-est a Republicii Dominicane, Punta Cana este un paradis al iubitorilor de natură exotică, având peste 30 de kilometri de plaje nealterate, cu nisip alb și o sumedenie de palmieri și cocotieri. Plajele de vis se împletesc, într-un mod fabulos, cu apa mării de un albastru infinit și creează tărâmul perfect pentru relaxare. Peisajele magnifice și resorturile de lux sunt doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să alegi un sejur în Punta Cana. Citeste in continuare »

TOP 5 destinatii pentru o luna de miere memorabila

*Sursa foto: Valentin Valkov / Shutterstock.com

Pentru a-ti planifica luna de miere ideala trebuie, mai intai, sa hotarasti daca iti doresti sesiuni prelungite de relaxare, ori, din contra, esti dornic sa explorezi si sa descoperi secretele si specificul unor taramuri fascinante. Citeste in continuare »

9 motive sa vizitezi Punta Cana anul acesta

Punta Cana, Republica Dominicana

Punta Cana, Republica Dominicana

Cand vorbim despre Punta Cana, gandul zboara imediat la plaja si soare. Aici, plajele intinse cu nisip fin se impletesc cu albastrul infinit al apei si dau impreuna nastere unui cadru ideal pentru relaxare. Pe langa peisajele care iti taie respiratia, Punta Cana este cunoscuta pentru resorturile din zona care te vor face sa te simti ca un membru al familei regale. Citeste in continuare »

Oferte Dertour – mergi in concediu in Punta Cana

Dreams Punta Cana 2Daca deja ai vazut cam toata Europa inseamna ca este timpul sa vizitezi si zone mai indepartate, cum ar fi Republica Dominicana. Pe scurt, Republica Dominicana inseamna soare, plaje minunate, nisip fin, distractie, cultura si mancare buna. Citeste in continuare »

Santo Domingo, traditii caraibiene! Vacanta in Republica Dominicana!

Republica Dominicana este una dintre cele mai spectaculoase destinatii de vacanta din lume. Plajele fine, Marea Caraibelor, resorturile de lux si gradinile tropicale o recomanda! Orasul Santo Domingo este locatia cea mai indragita de cupluri pentru petrecerea lunii de miere, dar si de familii si grupuri de prieteni. Insa Republica Dominicana inseamna mult mai mult decat plaje albe si resorturi elegante.

In Santo Domnigo vei putea intelege cu adevarat istoria si traditiile caraibiene. De aceea, iti propunem mai jos cateva atractii turistice din Santo Domingo, pe care sa nu le ratezi in vacanta ta… Citeste in continuare »

Republica Dominicana. Vacanta in Punta Cana!

35-punta-canaRepublica Dominicana se afla pe insula Hispaniola si face parte din arhipelagul Greater Antilles din regiunea Caraibelor. Aici a debarcat Columb in anul 1492 si astfel, aceasta fasie de pamant exotic a devenit prima asezare europeana din Americi, numita Santo Domingo – oras care avea sa fie prima capitala europeana din Lumea Noua.

Republica Dominicana este cea mai vizitata tara caraibiana, milioane de turisti alegand o vacanta aici, datorita plajelor fabuloase, a hotelurilor accesibile si a serviciilor foarte bune. Evident, cultura, traditiile caraibiene, dansurile si muzica, diversitatea peisajelor si sporturile acvatice practicate pe insula nu sunt de neglijat, ele atragand calatori din intreaga lume. Iata detalii… Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour