Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: oferte last minute

Last minute luck: 4 obiective turistice de neratat in Tenerife

*Sursa foto: Olena Tur/Shutterstock.com

Odata ajuns pe cea mai mare insula din arhipeleagul Insulelor Canare, vei fi rapus de frumusetea cadrului natural, compus din petice nesfarsite de plaja, valuri dantelate si vegetatie luxurianta. Dincolo de contextul ideal pentru relaxare, Tenerife ofera numeroase obiective turistice si posibilitati de distractie. Citeste in continuare »

Mergi la mare in iunie? – oferte Last Minute!

Daca simti nevoia sa evadezi din cotidian, sa mergi la mare, sa te relaxezi si sa ai parte de un sejur de vis, iar toate acestea sa nu te coste prea mult, atunci ofertele Last Minute ti se potrivesc perfect! Transportul si cazarea se fac in conditii excelente, de siguranta si confort. Iata mai jos unde poti pleca zilele urmatoare… Citeste in continuare »

Este timpul pentru vacanta ta All Inclusive!

Dupa multa munca, stres si probleme, a venit timpul sa te relaxezi. Pentru cei mai multi dintre noi, concediul este un “eveniment” mult dorit si numaram zilele pana la plecare. Insa, pentru a beneficia de o relaxare totala si de o perioada de vis, trebuie sa stim sa “navigam” printre zecile sau poate sutele de oferte de pe piata. Cum sa facem cele mai bune alegeri pentru a avea parte de o vacanta lipsita de stres? Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour