Daca simti nevoia sa evadezi din cotidian, sa mergi la mare, sa te relaxezi si sa ai parte de un sejur de vis, iar toate acestea sa nu te coste prea mult, atunci ofertele Last Minute ti se potrivesc perfect! Transportul si cazarea se fac in conditii excelente, de siguranta si confort. Iata mai jos unde poti pleca zilele urmatoare…

Fii spontan! Alege ofertele Last Minute!

1. Aparthotel Sofia Mithos Beach 3*, Grecia

Oferta include: 7 nopti cazare in studionsea view, demipensiune, bilet avion Bucuresti -Heraklion, transferuri, taxe aeroport.

Tarif: 379 euro/persoana/sejur.

Localizare: in statiunea Bali (Creta), la aproximativ 50 m distanta de plaja.

Perioada valabilitate: 04/06/2012 – 11/06/2012

Hotelul este dotat cu receptie, restaurant, bar, colt TV prin satelit, internet, piscina in aer liber cu snack bar la piscina si o terasa la soare. Sezlongurile si umbrelele sunt gratis.

Apartamente: 2 dormitoare si vedere laterala la mare (un dormitor are o bucatarie).
Camere duble: Camerele sunt frumos mobilate cu dus / WC, uscator de par, aer conditionat (contra cost), TV prin satelit (taxa suplimentara), frigider, seif si balcon cu vedere la mare laterala. Camerele single sunt camere duble pentru a fi utilizate exclusiv pentru partea de teren.

Detalii aici!

2. Hotel Palmet Resort 5*, Kemer, Turcia

Oferta include: 7 nopti cazare in camera dubla economy, All Inclusive, bilete avion Bucuresti Antalya, transferuri, taxe aeroport.

Tarif: 499 eur/ persoana/ sejur.

Localizare: hotelul este localizat in Kemer, la 500 m de centrul statiunii si 45 km de orasul Antalya.

Perioada valabilitate: 08/06/2012 – 18/06/2012

Restaurante: restaurantul principal, snack bar, restaurant a la carte (specific Italian si pescaresc). Baruri: lobby bar, snack bar. Servicii INCLUSE IN PRET: piscina interioara si exterioara, Jacuzzi, internet wireless, baie turceasca, baie cu aburi, fitness, umbrelute, sezlonguri la piscina si la plaja, club pt copii, tenis de masa, prosoape.

Servicii CONTRA COST: SPA, masaj, tratamente faciale si corporale, coafor, doctor, sprturile natuice, seif in camera.

Camerele sunt dotate cu telefon, aer conditionat, TV, internet wireless, uscator de par, baie cu cada, minibar.

Detalii aici!

3. Hotel Kini Park 3.5*, Nisipurile de Aur, Bulgaria

Oferta include: 7 nopti de cazare in camera dubla standard, demipensiune.

Tarif: 113 euro/persoana/sejur.

Localizare: Hotelul este situat intr-o padure linistita de stejari, la inceputul statiunii turistice Nisipurile de Aur, la numai 250 metrii de plaja si la 1 km de centrul statiunii.

Perioada valabilitate: 18/06/2012 – 25/06/2012

Hotelul dispune de hol cu receptie, bar, restaurant bufet, restaurant a la carte, terasa, coafor, magazin de suveniruri, piscina in aer liber cu snack-bar si terasa, piscina pentru copii. Prosoapele si sezlongurile de la piscina sunt disponibile gratuit.

Detalii aici!

4. Hotel Albatros Spa & Resort 5* Hersonissos, Creta

Oferta include: 7 nopti cazare in camera dubla standard, demipensiune, bilet avion, transferuri, taxe aeroport.

Tarif: 459 euro/ persoana/sejur.

Localizare: hotelul este situat peste drum de plaja, aproape de centru, intr-o zona linistita. Durata transfer aeroport: circa 30 minute.

Perioada valabilitate: 04/06/2012 – 11/06/2012

Hotelul complet renovat in 2008 este format din 2 cladiri si dispune de receptie, lift, lobby cu bar, sala cu TV prin satelit, restaurant principal, restaurant a la carte, 2 piscine, sezlonguri si umbrelute incluse in pret la piscina si contra cost pe plaja, prosoape contra unei garantii, snack bar la piscina.

Activitati sportive incluse in pret: sala fitness cu aparate cardio.

Activitati sportive si wellness contra cost: diverse sporturi de apa pe plaja, centru SPA nou si modern cu sauna, hammam, jacuzzi, tratamente termale, masaje si tratamente de infrumusetare.

Facilitati copii: piscina, teren de joaca, protectie prize, incalzitor de sticle, babyphone, patut.

Cele 206 camere frumos decorate dispun de baie cu dus, uscator de par, telefon, conexiune la internet (contra cost), TV satelit, aer conditionat, frigider, balcon sau terasa.

Detalii aici!

5. Hotel Aurora 2*, Mamaia, Litoral 2012

Oferta include: 6 nopti cazare in camera dubla.

Tarif: 212 ron/persoana/sejur.

Localizare: hotel Aurora este situat in statiunea Mamaia la o distanta de aproximativ 25 m de plaja, in imediata apropiere a parcului Aqua Magic.

Perioada valabilitate: 04/06/2012 – 10/06/2012

Hotel Aurora Mamaia dispune de 330 camere duble, modern mobilate si utilate, 3 lifturi de ultima generatie, restaurant, bar de zi, agentie de turism, rampa de acces pentru persoanele cu handicap, casa de sghimb valutar, parcare, loc de joaca pentru copii, seif. Hotel este destinatia ideala pentru familia dumneavoastra. O echipa de profesionisti va sta la dispozitie pentru a va asigura un maxim de confiort pe toata perioada sejurului.

Satul de vacanta si centrul de distractii Luna Parc sunt la o distanta de 400m. Tot in apropierea Hotelului Aurora se afla si telegondola Mamaia care face legatura cu centrul statiunii si zona Comerciala si de distractii Casino. Amplasarea hotelului Aurora face mai usor accesul catre centrele de interes din Constanta.

Spatiile de cazare sunt dispuse pe 10 etaje (cate 34 de camere pe etaj), modern mobilate si utilate cu minibar si televizor, balcon cu vedere spre mare, iar 200 de camere dispun de aer conditionat.

Detalii aici!