Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: madeira

Descoperă Portugalia – o destinație memorabilă

Dacă ești în căutarea unei destinații memorabile, care să satisfacă cerințele și celor mai pretențioși dintre călători. Azi îți recomandăm Portugalia: o țară fermecătoare situată în sud-vestul Europei care te va răsfață cu o aventură plină de culoare, aromă, atmosferă vibrantă și istorie. Portugalia îți oferă o multitudine de oportunități de vacanță și mereu vei găsi exact ceea ce cauți. Venim în întâmpinarea ta cu cele mai căutate destinații portugheze care sunt un “must see” pentru fiecare iubitor de călătorii.

Algarve

Această destinație este paradisul tuturor iubitorilor de soare, mare și relaxare iar apa cristalină, plajele nesfârșite dar și peisajele superbe îți vor tăia răsuflarea. Cu stâncile sale spectaculoase și cu satele pescăreșți pitoreșți, Algarve este o zonă care magnetizează turiștii de pretutindeni prin frumusețea naturii ei. Pentru cei mai aventurieri dintre clienții DERTOUR, Algarve însemnă destinația potrivită pentru cei nu se tem să exploreze minunățiile zonei. Și dacă vorbim de Algarve, nu avem cum să omitem una dintre cele mai căutate destinații din zonă: Albufeira.

Unul din principalele resorturi turistice din zonă, Albufeira te delectează cu peste 20 de plaje de-a lungul coastei dar și cu o moștenire culturală și istorică impresionantă.  Și dacă totuși, nu ti-am stârnit încă curiozitatea, atunci trebuie să știi că bucătăria portugheză este renumită pentru preparatele sale cu fructe de mare, oferindu-ți posibilitatea de a încerca o varietate de opțiuni culinare în restaurantele cochete portugheze.

City center of Faro, capital city of Algarve, Portugal

Madeira

Denumită și „Perla Atlanticului, această destinație exotică vrăjește prin melanjul perfect dintre relaxare și aventură sau tradiție și modernism! Fie că vorbim de peisajele uluitoare, de bucătăria unică în arome și miresme, sau de varietatea de sporturi extreme pe care le poți practică aici, Madeira se ridică la așteptările unei destinații spectaculoase. Dacă vrei să guști din modul de trai al localnicilor, îți recomandăm capitala Madeirei, orașul Funchal, de unde este interzis să pleci fără să vizitezi Grădina Tropicală Monte Palace sau dacă eșți o fire mai activă, te îndemnăm să încerci traseul care duce la Pico Ruivo și să cucerești vârful Pico.

Monte tropical gardens in Funchal town, Madeira island, Portugal

Pentru această destinație, îți recomandăm ca unitate de cazare Melia Madeira Mare Resort & Spa, resort de 5 stele. Profită acum de oferta Early Booking!

Nu mai stă pe gânduri și explorează Portugalia în 2024 cu DERTOUR!

Ghid de călătorie în Madeira: Atracții turistice, cazare, sfaturi utile

Madeira

Sursa foto: Shutterstock

Insula Madeira, cu a sa capitală încântătoare Funchal, este renumită în întreaga lume pentru climatul său prietenos, plajele exotice fermecătoare și vegetația luxuriantă. Denumită și „Perla Atlanticului” sau „Grădina Atlanticului”, insula Madeira din Portugalia este destinația de vacanță perfectă, indiferent de perioada anului în care alegi să o vizitezi.

Citeste in continuare »

5 destinații europene pentru luna de miere

Sursa foto: javarman/Shutterstock.com

Luna de miere! Prima vacanță romantică în doi după ce ați făcut marele pas! Cu toții ne dorim o lună de miere specială, interesantă, memorabilă și cât mai fericită posibil. Europa întotdeauna s-a aflat în topurile celor mai bune destinații pentru petrecerea lunii de miere, datorită culturii sale diverse, serviciilor hoteliere de înaltă calitate, tradițiilor unice și plajelor luxuriante pe care le găzduiește. Există atât de multe destinații europene care îți pot oferi o astfel de experiență, încât este dificil de ales care ar fi cea mai bună dintre ele.

Cu toate acestea, după lungi cercetări, noi am ales 5 astfel de locuri:

Citeste in continuare »

6 Insule europene pentru o vacanță de neuitat

Sursa foto: Kess16/Shutterstock.com

Dacă credeai că poți găsi insule paradisiace doar în Oceanul Pacific și în Oceanul Indian, ei bine, te înșeli! Europa găzduiește o mulțime de insule incredibile, extrem de variate, ce oferă călătorilor experiențe unice, culturi interesante și unele dintre cele mai uimitoare priveliști din întreaga lume.  De la insule aride la insule tropicale sau vulcanice, Europa are de toate!

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour