Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: kuala lumpur

Atracții și obiective turistice în Kuala Lumpur, Malaezia

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur – Sursa foto: Patrick Foto/Shutterstock.com

Capitala și cel mai mare oraș din Malaezia, Kuala Lumpur este un loc ce oferă călătorilor șansa de a învăța despre o cultură cu totul și cu totul diferită, de a admira clădiri ce îmbină tot ce este mai bun din arhitectura orientală și occidentală, de a gusta preparate tradiționale locale și, nu în ultimul rând, de a face cumpărături.

Celebra rețea de televiziune CNN clasează Kuala Lumpur pe locul 4 în topul celor mai bune orașe comerciale de pe mapamond. 

Citeste in continuare »

Kuala Lumpur, unul dintre cele mai fascinante orase din Asia de Sud-Est

Sursa foto: Patrick Foto/Shutterstock.com

 

Capitala Malaeziei, Kuala Lumpur (care inseamna “estuar noroios”) este locul ideal pentru o vacanta de lux daca iti doresti o escapada intr-o metropola din Asia de Sud-Est. Cosmopolit, colorat si cu o arhitectura ametitoare, orasul imbina perfect istoria coloniala cu tendintele moderne si stie cum sa isi intretina localnicii si vizitatorii animati, oferindu-le o multime de atractii si activitati incredibile.

Citeste in continuare »

5 motive sa vizitezi Kuala Lumpur

*Sursa foto:  ESB Professiona/Shutterstock.com

Kuala Lumpur este de cele mai multe ori una dintre opririle pe care turistii le fac in drumul lor catre celelalte destinatii asiatice. Chiar daca nu i se acorda de fiecare data atentia cuvenita, capitala Malaeziei, este unul dintre cele mai ofertante orase din sud-estul Asiei. Kuala Lumpur te va uimi inca de la prima vizita cu cladirile inalte si arhitectura futurista, spiritul traditional pastrat pe stradutele laturalnice si obiectivele turistice neasteptate peste care dai la tot pasul.

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour