Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: filme

Top 10 filme despre călătorii pe care trebuie să le vezi în perioada aceasta

Sursa foto: Monkey Business Images/Shutterstock.com

Cineva a spus cândva următoarea frază: „În cazul în care călătoritul ar fi gratis, nu m-ai mai vedea niciodată”. Sunt gânduri care îi trec prin cap fiecărui aventurier, explorator și împătimit al călătoriilor, care visează mai mereu la următoarea destinație. Cu toate acestea, există momente în care, din diferite motive, această dorință de ducă nu poate fi îndeplinită. Pentru aceste momente, noi îți sugerăm să vizionezi câteva filme care vor reuși să-ți stăpânească apetitul pentru noi aventuri.

Citeste in continuare »

5 filme care te vor face să te îndrăgosteşti de Europa

Sursa foto: Fabio Pagani/Shutterstock.com

Atunci când vine vorba despre momente frumoase, peisaje impresionante și oameni frumoși, suntem extrem de influențabili. Nu este de mirare, așadar, că există o mulțime de locuri de pe Pământ care au ajuns extrem de populare datorită unor filme, datorită unor cărti sau chiar datorită unor povești spuse pe cale orală.

Dacă ești în căutarea unei destinații turistice și vrei să o descoperi și chiar saă o iubești inainte de a ajunge acolo, iți recomandăm 5 filme deosebite, care au reușit să promoveze în cel mai frumos mod locurile în care au fost filmate.

Citeste in continuare »

Pe urmele Hollywood-ului prin lume

O calatorie reusita te face sa te simti ca un actor in propriul film. Daca te afli in Praga si strabati stradutele medievale, scenariul unui film alb-negru, in care esti protagonist, se scrie de la sine.

Daca ai iubit intotdeauna marile productii de la Hollywood, noi iti recomandam sa vizitezi scenele/orasele unde acestea s-au filmat. Iata mai jos 5 destinatii de vacanta, unde vei putea urmari pasii pe care i-a facut Hollywood-ul pin lume…

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour