Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: croaziera America de Sud

Descopera Ushuaia, orasul de la “Capatul Lumii”

*Sursa foto: Angelo D’Amico/Shutterstock.com

Pasiunea pentru calatorii trebuie alimentata constant, caci amintirile si descoperirile sunt nepretuite. Dertour te poarta intr-o croaziera in America de Sud, locul unde natura a inzestrat intreg cuprinsul, un taram cu plaje, deserturi, orase istorice, insule, golfuri, parcuri naturale si situri arheologice. Citeste in continuare »

Croaziere 2018: Descopera frumusetea Americii de Sud!

*Sursa foto: SNEHIT / Shutterstock.com

Ti-ai propus sa traiesti experiente-limita, sa descoperi frumusetile naturii si sa simti vibratia spiritului sud-american? Dertour iti intampina dorintele cu o super-croaziera, in cadrul careia vei pasi pe cele mai fascinante taramuri: Rio de Janeiro, Buenos Aires, Montevideo, Ushuaia, Stramtoarea Magellan si Santiago. Citeste in continuare »

FOTO Cele mai surprinzatoare costume ale Carnavalulului de la Rio 2018

*Sursa foto: https://pictures.reuters.com/

Strazile orasului brazilian Rio de Janeiro sunt anual inundate de culoare, ritm si parade, popularul Carnaval reunind peste 2 milioane de persoane. Anul acesta, Carnavalul s-a desfasurat in perioada 9 – 18 februarie, iar cel mai suprinzator moment a fost reprezentat de competitia dintre cele 13 scoli de Samba din Rio. Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour