*Sursa foto: SNEHIT / Shutterstock.com

Ti-ai propus sa traiesti experiente-limita, sa descoperi frumusetile naturii si sa simti vibratia spiritului sud-american? Dertour iti intampina dorintele cu o super-croaziera, in cadrul careia vei pasi pe cele mai fascinante taramuri: Rio de Janeiro, Buenos Aires, Montevideo, Ushuaia, Stramtoarea Magellan si Santiago.

Orasele pe care le vei descoperi:

1. Rio de Janeiro

Simbolice pentru acest oras sunt Carnavalul si impozanta statuie a lui Hristos, care pare sa vegheze asupra intregului oras. Nu e de mirare ca este destinatia preferata a turistilor, caci orasul impresioneaza prin plaje nesfarsite, ritmuri vibrante de samba, energia localnicilor, atmosfera exotica.

*Sursa foto: marchello74  / Shutterstock.com

2. Buenos Aires

Remarcabil gratie arhitecturii, Buenos Aires concentreaza cele mai multe teatre din lume, avand o importanta misiune culturala. Strazile sale au fost martore la nasterea unuia dintre cele mai pasionale dansuri ale lumii – tango-ul, acestea fiind in continuare scena numerosilor artisti stradali.

*Sursa foto: Alexandr Vorobev  / Shutterstock.com

3. Montevideo

Capitala Uruguayului reprezinta Raiul iubitorilor de shopping, de plimbari lungi, de descoperiri arhitecturale, de obiective turistice, anticariate si ateliere mestesugaresti. Remarcabil este si contrastul dintre urban si rural, dintre vechi si nou, regasit in Montevideo, dand senzatia ca parcurgi doua lumi complet opuse.

*Sursa foto: Karol Kozlowski / Shutterstock.com

4. Ushuaia

Este supranumit “capatul lumii”, caci se regaseste in cel mai sudic punct din intreaga lume. Reprezinta locul de plecare al vaselor de croaziera catre Antarctica si este o atractie importanta a Argentinei. Printre cele mai relevante obiective turistice din zona, mentionam: Parcul National “Tara de Foc”, Laguna Esmeralda, Muzeul Maritim, Muzeul Mundo Yámana, Ghetarul Romanche.

*Sursa foto: LMspencer / Shutterstock.com

5. Stramtoarea Magellan

Stramtoarea desparte America de Sud de Tara de Foc, detinand un rol important pentru domeniul navigatiei si pentru comunicatiile maritime dintre Chile si Argentina. Denumirea stramtorii provine de la exploratorul portughez Fernando Magellan, descoperirea sa fiind considerata epocala.

*Sursa foto: Ksenia Ragozina / Shutterstock.com

6. Santiago

Este cel mai mare oras si capitala tarii Chile, fiecare colt al acestuia dezvaluind povesti si istorii fascinante. Este extrem de bogat in ceea ce priveste patrimoniul national, intruchipat de cladiri, monumente, parcuri si piete. Printre cele mai apreciate locuri si obiective turistice, mentionam: Valea Casablanca, Parcul Metropolitan, Parcul Sculpturii, Muzeul Memorial si al Drepturilor Omului, Catedrala Metropolitan si Biserica San Francisco.

*Sursa foto: Jose Luis Stephens / Shutterstock.com

Cazare

In timpul croazierei pe mare, vei testa confortul unei cabine interioare cu doua paturi, baie privata, uscator de par, fructe proaspete livrate in camera, TV si DVD Player.

De asemenea, poti experimenta diminetile cu privelisti incantatoare, in cadrul cabinelor cu vedere la ocean, care dispun de facilitati suplimentare, precum: o canapea extensibila si un pat supraetajat.

Pentru o experienta completa, suita Vista cu veranda/balcon dispune de toate facilitatile care se regasesc in cabinele inferioare, plus: cada cu masaj, halate, papuci, prosoape, perne, binoclu, minibar, flori.


Descopera placerea unei croaziere in America de Sud si consulta oferta Dertour: http://www.dertour.ro/croaziera-america-de-sud/