Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: ce sa nu faci in barcelona

Barcelona: un mic ghid despre ce să NU faci în acest oraș

Sursa foto: Lukasz Szwaj/Shutterstock.com

Barcelona este, cu siguranță, unul dintre cele mai vizitate orașe din Europa. Dar nu există niciun motiv să credem că acesta este paradisul, deși frumusețea arhitecturală și atmosfera vibrantă te pot determina să crezi acest lucru.

Toți cei care vizitează pentru prima dată capitala Cataloniei tind să cadă ușor în capcanele turistice, să cheltuie prea mulți bani sau să aibă așteptări nerealiste.

Citeste in continuare »

Iata ce sa ocolesti in Barcelona!

Barcelona este un oras perfect, frumos, irezistibil, care ne infierbanta imaginatia si la care ne intoarcem mereu si mereu, descoperind stradute, alei, magazine si restaurante incredibile. Timpul sta in loc atunci cand esti in orasul lui Gaudi, iar stralucirea Barcelonei a fost descrisa de scriitori celebri, de pictori si de muzicieni in piesele lor. Sunt total de acord cu aceste afirmatii, ca doar eu le-am scris. Insa am avut ocazia sa vad si cealalta parte a orasului, “the dark side”, ca sa zic asa. Si atunci m-am gandit sa va dau cateva sfaturi despre ce sa ocolesti atunci cand te afli in Barcelona…

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour