Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: calatorii cu copii

Vacanță la castel, ghizi digitali sau aventuri inedite? Iată care sunt trendurile în turismul internațional în 2019

Sursa foto: Pikoso.kz/Shutterstock.com

Ți-ai făcut planurile de călătorie în anul acesta? Cauți experiențe inedite, locuri mai puțin cunoscute sau culturi interesante? Trendurile din turism ne ajută să înțelegem cum se construiesc vacanțele și ce semnificație au.

Specialiștii în turism au constatat că în anul 2019 va avea loc o serie de tendințe interesante – datorită schimbării comportamentului consumatorilor și a accentului pus pe bunăstare și experiențe unice, personalizate. Dacă ești interesat ce trenduri vor fi anul acesta în turism, iată câteva din predicțiile de top împărtășite de experții din industrie:

Citeste in continuare »

Cum sa ai un zbor placut cand calatoresti cu un bebelus, pe distante lungi? Ponturi pentru zborurile cu escala.

shutterstock_531777151Cine spune ca trebuie sa renunti la calatoriile cu avionul, mai ales la cele pe distante lungi (cu escala/e), daca familia s-a marit si ai un bebelus? Din contra, merita sa profiti de faptul ca infantii (pana in doi ani) beneficiaza de preturi preferentiale la biletele de avion. Daca acestia calatoresc in bratele unui adult, reducerea ajunge si la 90% la unele companii. Dar, pentru ca zborul sa nu se transforme intr-un chin pentru parinti, este bine sa tii cont totusi de cateva sfaturi oferite de cei care au trait deja experiente de acest gen. Iata cateva ponturi pentru zborurile cu escala/e. Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour