Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: budapesta

Budapesta – obiective turistice de vizitat gratis

budapesta-foto-ttstudio

Sursa foto: TTstudio / Shutterstock.com

Budapesta este una dintre capitalele central-europene cele mai pitoresti, laudandu-se cu un cadru romantic in care cladirile se oglindesc in Dunare, cu o gastronomie consistenta si cu bulevarde minunate. Citeste in continuare »

5 Destinații romantice din Europa pentru un city break de Valentine’s Day

Sursa foto:g215/Shutterstock.com

În fiecare an, în data de 14 Februarie, romanticii din întreaga lume sărbătoresc dragostea. Valentine’s Day a fost stabilit de Papa Gelasie I în anul 496 d. Hr., devenind odată cu trecerea timpului o sărbătoare tradițională la nivel global, având mare importanță în special pentru tineri.

Foarte mulți oameni își doresc să petreacă această frumoasă zi din an într-un mod cât se poate de memorabil, plecând într-o destinație renumită pentru romantism. Dacă și tu te numeri printre aceștia, dar nu ai idee unde să petreci de 14 februarie în compania persoanei iubite, îți dăm noi câteva sugestii grozave din Europa.

Citeste in continuare »

Top 5 orase perfecte pentru a-ti petrece Craciunul!

Cei mai multi dintre noi isi petrec Craciunul acasa, in familie. Insa, daca adori calatoriile, nimic nu te va face mai fericit decat Sarbatorile de iarna petrecute intr-un oras cosmopolit, elegant, civilizat, plin de lumina si culoare. Marile metropole ale Europei te asteapta sa petreci cateva zile de vis pe strazile lor, in barurile sofisticate si in hotelurile de lux, special amenajate pentru Craciun.

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour