Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: bodrum

O alegere rafinată – Anda Barut Collection. Un hotel nou și luxos

Hotelul Anda Barut Collection, nou construit, este situat pe peninsula Delice din Didim, Turcia. Stațiunea este împărțită în trei zone. Zona de familie, unde există și un parc de distracții cu multe atracții interesante, o zonă comună și o zonă pentru adulți.

O vacanță de un albastru bogat într-un golf privat pentru tine

Situată într-un golf unic de pe Peninsula Delice, Didim, amplasată frumos pe coasta albastră bogată a Mării Egee, plaja privată aparținută de către Anda Barut Collection creează o zonă de plăcere datorită designului său elegant. Bucurați-vă de soare, băuturi răcoritoare, experiențe noi și frumusețea fantastică a Mării Egee.

Mai mult, o plăcere completă a piscinei vă așteaptă în piscinele interioare încălzite concepute separat pentru copii și adulți. Cufundați-vă în apele albastre adânci ale piscinelor interioare speciale încălzite care sunt disponibile oricând la Anda Barut Collection.

5 piscine diferite la interior și exterior

Cu un total de 5 piscine diferite situate în zonele pentru adulți, familie și comune, te vei bucura din plin de vacanță. Umplute cu apă de mare sau proaspătă, piscinele private de diferite dimensiuni oferă o experiență de vacanță încântătoare, liniștită și bogată în albastru tuturor oaspeților.

Locație modernă și luxoasă, cu privilegii nelimitate

Așadar, cu spații mari de locuit, arhitectură fantastică, restaurante gourmet, piscine private și locuri de joacă, Anda Barut Collection te așteaptă să te bucuri de atenția pe care o acordă pentru a face totul la îndemână.

Nu mai sta pe gânduri, Anda Barut Collection îți poate oferi servicii de calitate premium, lux la superlativ și multe opțiuni de divertisment. Dacă alegi să vizitezi Turcia în viitorul apropiat, acest complex hotelier este potrivit tuturor nevoilor tale.

Daca ți-am stârnit curiozitatea, te invităm în agențiile noastre sau pe DERTOUR.ro, să planificăm împreună o vacanță în Dubai: http://agentii.dertour.roOfertele DERTOUR pentru o vacanță perfectă le găsești aici!

 

Vizitează Bodrum, pitorescul oraș turcesc

Sursa foto: Luciano Mortula – LGM/Shutterstock.com

Se spune că Bodrum este poarta Turciei spre turismul mondial, un loc cu adevărat unic, binecuvântat cu peisaje încântătoare, localnici ospitalieri, plaje de o frumusețe răpitoare și mâncare tradițională excelentă. De-a lungul timpului, aici au trăit oameni de rase și culturi diferite, care vorbeau limbi străine și totuși conviețuiau bine. Expresia „Să trăiești și să-i lași pe ceilalți să trăiască” este tipică pentru cetățenii din Bodrum, având în vedere imensa toleranță care îi caracterizează.

Citeste in continuare »

Care sunt cele mai bune plaje din Bodrum?

Bodrum (5)Bodrum este un oras-statiune de pe coasta Turciei, cunoscut inca din antichitate sub denumirea de Halicarnas. Aici puteti vedea resturile uneia dintre cele sapte minuni ale lumii antice, Mausoleul din Halicarna care, fiind distrus de un cutremur in secolul al XII-lea, a ajuns sa fie, patru secole mai tarziu, cariera pentru construirea castelului fortificat Sf. Petru al Cruciatilor Ioaniti. Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour