Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: All inclusive in Turcia

Voyage Hotels – o experiență unică de vacanță în Antalya

Pentru o vacanță lipsită de griji îți propunem să descoperi Voyage Hotels. Situate pe cele mai frumoase țărmuri ale Mării Mediterane și Egee, Voyage Sorgun și Voyage Belek & Spa oferă oaspeților o experiență unică de vacanță cu ajutorul plajelor sale curate, divertismentul nelimitat, restaurantele de talie mondială și serviciile personalizate.

Voyage Belek & Spa – un hotel potrivit tuturor nevoilor tale

Simte vântul schimbării la Voyage Belek! Ești pregătit pentru o vară plină de distracție în atmosfera uluitoare de pe Coasta Turcoaz a Turciei? Cu noi surprize și inovații, Voyage Belek Golf & Spa oferă oaspeților o vacanță de neuitat cu frumusețea sa naturală, privilegiile speciale și serviciile de lux.

Vastul complex hotelier este format din 3 blocuri (cel principal și două situate în gradină – bloc A, bloc B), dispune de două restaurante, unul doar pentru adulți, celălalt pentru familii cu copii. La fel, pe plajă sau lângă piscină, există secțiuni separate pentru adulți și pentru familiile cu copii.

De asemenea, hotelul oferă o gamă largă de activități de zi și de seară, mâncare excelentă. Cei mici se pot distra în clubul copiilor, în parcul de aventură sau în parcul acvatic.

Mai mult, în apropierea hotelului există un teren de golf. Complexul este recomandat clienților mai pretențioși de toate categoriile de vârstă.

În ceea ce privește cazarea, la Voyage Belek & Spa vei găsi bungalouri în care te vei simți unul cu natura, camere standard cu design elegant, lagune cu acces direct la piscină sau camere de familie în care te vei bucura de confort alături de cei dragi.

 

Descoperă hotelul Voyage Sorgun

Pregătește-te să te bucuri de armonia unică creată de culoarea verde și albastră la Voyage Sorgun! Cu arhitectura sa modernă, cadru natural de păduri de pini și servicii exclusive, Voyage Sorgun oferă o vacanță liniștită și distractivă familiilor și cuplurilor.

Hotelul este situat în zona Sorgun – la est de centrul orașului Side, și la aproximativ 3,5 km de centrul istoric al orașului Side. Aeroportul din Antalya este la aproximativ 65 km de hotel.

Pe lângă cele 8 piscine, complexul mai dispune și de un centru de fitness, boccia, darts, volei pe plajă, tenis de masă, 4 terenuri de tenis de câmp, dar și jocuri sportive in cadrul programului de animație.

În ceea ce privește cazarea, hotelul dispune de bungalouri inspirate din natură, dar și de camere care se remarcă prin designul lor modern.

Dacă te-am făcut curios, CLICK aici pentru a rezerva o cameră în unul dintre cele două hoteluri.

Maxx Royal Hotels – alegerea potrivită pentru un sejur de neuitat în Antalya

O experiență unică de vacanță, atunci când călătorești în Antalya, Turcia, o trăiești la unul dintre hotelurile parte din Maxx Royal Resorts: Maxx Kemer și Maxx Royal Belek. Ambele hoteluri le găsiți disponibile și în portofoliul DERTOUR.

Maxx Royal Belek – perfecțiunea naturii

Hotelul Maxx Royal Belek dispune de o suprafață extinsă (1.050.000 m2) și este situat la aproximativ 2 km de centrul orașului Belek. Terenul de golf Montgomerie se află la aproximativ 50 m de hotel.

Opțiuni speciale de cazare, restaurante care oferă preparate din bucătăria internațională și perfecțiunea naturii, Maxx Royal Belek Golf Resort îți va face vacanța să fie una de neuitat cu serviciile sale speciale și oferă o experiență extraordinară.

 

Suitele și vilele special concepute îți oferă confortul propriei case, îmbinat cu servicii impecabile. Pregătește-te să experimentezi o vacanță peste așteptările tale în lumea Maxx Royal Belek Golf Resort.

Maxx Royal Kemer – un concept impresionant

Arhitectură în conformitate cu natura uimitoare a lui Kemer, un concept impresionant și servicii nelimitate, Maxx Royal Kemer Resort, deschide ușile către o lume unică pentru oaspeții săi cu un concept „Maxx Inclusive” și un împrejurimi natural magnific.

Oferind o experiență de vacanță elegantă și distinsă, complexul se află la 6 km de centrul orașului Kemer, la 50 km de centrul orașului Antalya și la 60 km de aeroport.

Suite în care confortul se întâlnește cu designul dedicat și vile care oferă servicii speciale, Maxx Royal Kemer Resort, promite o vacanță personalizată cu opțiuni de cazare elegante.

Inspirat de oaspeții săi, Maxx Royal Kemer Resort duce experiența de vacanță la un nivel fără precedent. Transformă viața visurilor tale în realitate în această lume unică care te înconjoară în fiecare moment pe care îl petreci în lumea Maxx Royal.

Dacă te-am făcut curios, rezervă AICI un sejur în una dintre cele două unități de cazare. 

Rixos Hotels – All Inclusive și All Exclusive

Când spui Rixos, te duci imediat cu gândul la lux, calitate și servicii ospitaliere de nivel înalt. Spațiile curate, rafinate și imaginative sunt inspirate din moștenirea turcească pe care o are grupul hotelier Rixos. Serviciile sunt personale, iar viziunea grupului asigură oaspeților o experiență individuală și semnificativă.

Să nu uităm să vă menționăm și faptul că Rixos a fost conceput conceput pentru a asigura oaspeților un sentiment intens de libertate și să le ofere posibilități multiple.

Ospitalitatea turcească

Adânc înrădăcinate în abordarea brandului Rixos față de ospitalitate sunt originile și tradițiile turcești. Grupul apreciază ospitalitatea turcească autentică, care vine din inimă, creând o atmosferă intimă și primitoare pentru oaspeții lor.

Oaspeții care trec pragul oricărui hotel parte din grupul Rixos își încep șederea alăturându-se familiei Rixos. Ospitalitatea este o piatră de temelie a culturii turcești, iar ritualul de bun venit Rixos este inspirat de astfel de tradiții.

Când oaspeții sosesc sau pleacă, li se dăruiește un ochi albastru, un Nazar turcesc tradițional, ca un talisman norocos. Ritualurile Rixos de bun venit și de rămas bun sunt, de asemenea, un moment pentru a savura și a te răsfăța cu bogăția ceaiului sau cafelei turcești și a deliciilor turcești.

Celebrele băi turcești le găsești la Rixos

Rixos oferă ritualuri sublime de baie turcească în hamamele lor tradiționale, care sunt decorate cu mozaicuri frumoase. Aici oaspeții pot explora proprietățile vindecătoare ale ritualurilor antice ale băilor turcești, în timp ce experții lor întâmpină oaspeții la tratamentele de hamam.

La Dertour găsești oferte de cazare în Turcia la următoarele hoteluri: Rixos Downtown, Rixos Premium Tekirova, Rixos Sungate și The Land of Legends (Rixos).

Descoperă calitatea serviciilor exclusiviste de tip Ultra All Inclusive la Granada Luxury Hotels

Cauți să îți petreci un sejur plin de relaxare în Turcia, Antalya alături de persoana dragă sau de întreaga familie? Granada Luxury Hotels este cea mai bună alegere.

Grupul Granada Luxury Hotels are în portofoliul său 3 unități de cazare, fiecare cu atu-urile sale și potrivit pentru dorințele fiecăruia. Este vorba despre Granada Luxury Beach, Granada Luxury Resort și Granada Luxury Belek, toate având 5 stele și având un concept de tip Ultra All Inclusive.

Granada Luxury Beach – potrivit pentru iubitorii de natură

Hotelul Granada Luxury Beach situat într-o gradină verde luxuriantă este construit într-un stil aerisit. Camerele și echipamentele foarte moderne vor îndeplini toate dorințele chiar și ale celor mai pretențioși clienți. Complexul este situat chiar lângă o frumoasă plajă largă cu nisip și este recomandat tuturor categoriilor de vârstă.

Granada Luxury Beach mai dispune de 2 piscine exterioare, iar una dintre ele este pentru copii. Șezlongurile și umbrelele sunt gratuite.

Granada Luxury Resort – potrivit pentru iubitorii de sport

Acest hotel luxos de cinci stele este situat chiar lângă plaja cu nisip. Granada Luxury Resort are o arhitectură interesantă și un dig unic pe coastă. Oaspeții pot profita de un număr mare de activități sportive, animație și programe de seară. Hotelul găzduiește și spectacole de muzică live. Iubitorii de relaxare pot folosi baia turcească sau unul dintre celelalte servicii ale centrului SPA. În complex există mai multe magazine.

Granada Luxury Belek – potrivit pentru cei care iubesc distracția

Hotelul Granada Luxury Belek este situat în centrul orașului Belek într-un complex mare cu o suprafață de 100.000 m2. Acesta are opțiuni nesfârșite pentru divertisment zi și noapte, nenumărate restaurante și baruri, camere confortabile și servicii de înalt nivel vor satisface chiar și cei mai pretențioși clienți. Îl recomandăm celor care caută calitate și o selecție cu adevărat largă de divertisment, iar distanța până la mare nu este o prioritate pentru ei.

Dacă te-am făcut curios, te invităm pe site-ul Dertour.ro pentru a rezerva un sejur de vis în unul dintre hotelurile aflate in portofoliul Granada Luxury Hotels.

World of Sunrise – O experiență unică de cazare și un loc al amintirilor grozave în Turcia, Antalya

Pe malul Mării Mediterane, Side-Kizilagac, resortul World Of Sunrise este întins într-un peisaj botanic rafinat cu floră exotică.

Din grupul hotelier World of Sunrise fac parte Starlight Resort și Sunrise Resort. Acestea împărtășesc lumina reflectoarelor cu conceptele lor Ultra All Inclusive și creează o experiență de ședere excepțională împreună, cel mai cuprinzător centru de conferințe din regiune, un centru sportiv cu standarde internaționale, piscine, tobogane cu apă și o plajă de peste jumătate de kilometru.

World Of Sunrise a fost conceput cu pachete care vă vor face șederea mai specială. Personalizați-vă experiența în funcție de vacanța de vis sau de tipul șederii dumneavoastră. Mai mult, petrecerile te vor duce la culmile divertismentului, cu divertisment neîntrerupt și activități pe tot parcursul zilei!

Marea noastră echipă de animație oferă oaspeților noștri jocuri și activități în timpul șederii lor, în diferite momente ale zilei, precum și în diferite zone și teme. Aceste activități sunt specifice fiecărei grupe de vârstă. Seara, spectacolele de muzică live, spectacolele la amfiteatrul World Of Sunrise fascinează pe toată lumea.

Starlight Resort, potrivit tuturor nevoilor tale

Starlight Resort Hotel este situat într-o grădină botanică excelentă, cu o bogată diversitate de plante constând din zone mari peisagistice atent proiectate. În această verdeață, clădirea principală deține camere în stil bungalou, 15 piscine, dintre care 3 interioare, un parc acvatic, un miniclub, terenuri de tenis, terenuri de fotbal, fermă de cai, amfiteatru, centru de talasso și SPA, și multe zone cu activități diferite.

Un sejur petrecut în natură la Sunrise Resort Hotel

Cu peste 400 de soiuri de plante si mii de copaci in cea mai mare gradina a regiunii, Sunrise Resort vă oferă un sejur plăcut în natură. Hotelurile World Of Sunrise sunt situate în Kizilagac, Side, Sunrise Resort, o plajă privată, zeci de piscine, concerte pe durata verii și activități cu tot ce vă așteptați de la o vacanță. Concept Ultra All Inclusive, restaurante a’la carte cu toate preparatele din lume, baruri și restaurantul principal este ideal pentru cei care așteaptă o experiență gustativă specială în vacanță.

Dacă te-am convins, pe site-ul Dertour.ro găsești oferte de cazare la amebele hoteluri de 5 stele situate în Turcia, Antalya. Nu mai sta pe gânduri și rezervă acum un sejur de neuitat chiar AICI.

 

 

 

Descoperă 5 stațiuni din Antalya cu plaje perfecte pentru o vacanță memorabilă

*Sursa foto: muratart/Shutterstock.com

“Riviera Turciei” beneficiază de o poziționare spectaculoasă, făcând pact atât cu zona munților Taurus, cât iși cu încântătoarea Mare Mediterană. 

Pentru cei care pun semnul egal între “vacanță” și “litoral”, Antalya este varianta optimă, întruchipată de nisip fin, ape limpezi și peisaje care stârnesc admirația chiar și a celor mai pretențioși dintre noi.

Citeste in continuare »

Prima vacanta de familie petrecuta de Alex Ciucu si Alina Sorescu in Turcia, la recomandarea agentiei Dertour

Vara aceasta, agentia Dertour a avut onoarea sa recomande prima vacanta in regim all inclusive familiei Ciucu, formata din Alina Sorescu, Alex Ciucu si fetita lor, Carolina. Acestia si-au dorit un concediu intr-un complex all inclusive, in care sa desfasoare diverse activitati si in acelasi timp sa fie “baby frendly”. Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour