Pe malul Mării Mediterane, Side-Kizilagac, resortul World Of Sunrise este întins într-un peisaj botanic rafinat cu floră exotică.

Din grupul hotelier World of Sunrise fac parte Starlight Resort și Sunrise Resort. Acestea împărtășesc lumina reflectoarelor cu conceptele lor Ultra All Inclusive și creează o experiență de ședere excepțională împreună, cel mai cuprinzător centru de conferințe din regiune, un centru sportiv cu standarde internaționale, piscine, tobogane cu apă și o plajă de peste jumătate de kilometru.

World Of Sunrise a fost conceput cu pachete care vă vor face șederea mai specială. Personalizați-vă experiența în funcție de vacanța de vis sau de tipul șederii dumneavoastră. Mai mult, petrecerile te vor duce la culmile divertismentului, cu divertisment neîntrerupt și activități pe tot parcursul zilei!

Marea noastră echipă de animație oferă oaspeților noștri jocuri și activități în timpul șederii lor, în diferite momente ale zilei, precum și în diferite zone și teme. Aceste activități sunt specifice fiecărei grupe de vârstă. Seara, spectacolele de muzică live, spectacolele la amfiteatrul World Of Sunrise fascinează pe toată lumea.

Starlight Resort, potrivit tuturor nevoilor tale

Starlight Resort Hotel este situat într-o grădină botanică excelentă, cu o bogată diversitate de plante constând din zone mari peisagistice atent proiectate. În această verdeață, clădirea principală deține camere în stil bungalou, 15 piscine, dintre care 3 interioare, un parc acvatic, un miniclub, terenuri de tenis, terenuri de fotbal, fermă de cai, amfiteatru, centru de talasso și SPA, și multe zone cu activități diferite.

Un sejur petrecut în natură la Sunrise Resort Hotel

Cu peste 400 de soiuri de plante si mii de copaci in cea mai mare gradina a regiunii, Sunrise Resort vă oferă un sejur plăcut în natură. Hotelurile World Of Sunrise sunt situate în Kizilagac, Side, Sunrise Resort, o plajă privată, zeci de piscine, concerte pe durata verii și activități cu tot ce vă așteptați de la o vacanță. Concept Ultra All Inclusive, restaurante a’la carte cu toate preparatele din lume, baruri și restaurantul principal este ideal pentru cei care așteaptă o experiență gustativă specială în vacanță.

Dacă te-am convins, pe site-ul Dertour.ro găsești oferte de cazare la amebele hoteluri de 5 stele situate în Turcia, Antalya. Nu mai sta pe gânduri și rezervă acum un sejur de neuitat chiar AICI.