Când spui Rixos, te duci imediat cu gândul la lux, calitate și servicii ospitaliere de nivel înalt. Spațiile curate, rafinate și imaginative sunt inspirate din moștenirea turcească pe care o are grupul hotelier Rixos. Serviciile sunt personale, iar viziunea grupului asigură oaspeților o experiență individuală și semnificativă.

Să nu uităm să vă menționăm și faptul că Rixos a fost conceput conceput pentru a asigura oaspeților un sentiment intens de libertate și să le ofere posibilități multiple.

Ospitalitatea turcească

Adânc înrădăcinate în abordarea brandului Rixos față de ospitalitate sunt originile și tradițiile turcești. Grupul apreciază ospitalitatea turcească autentică, care vine din inimă, creând o atmosferă intimă și primitoare pentru oaspeții lor.

Oaspeții care trec pragul oricărui hotel parte din grupul Rixos își încep șederea alăturându-se familiei Rixos. Ospitalitatea este o piatră de temelie a culturii turcești, iar ritualul de bun venit Rixos este inspirat de astfel de tradiții.

Când oaspeții sosesc sau pleacă, li se dăruiește un ochi albastru, un Nazar turcesc tradițional, ca un talisman norocos. Ritualurile Rixos de bun venit și de rămas bun sunt, de asemenea, un moment pentru a savura și a te răsfăța cu bogăția ceaiului sau cafelei turcești și a deliciilor turcești.

Celebrele băi turcești le găsești la Rixos

Rixos oferă ritualuri sublime de baie turcească în hamamele lor tradiționale, care sunt decorate cu mozaicuri frumoase. Aici oaspeții pot explora proprietățile vindecătoare ale ritualurilor antice ale băilor turcești, în timp ce experții lor întâmpină oaspeții la tratamentele de hamam.

La Dertour găsești oferte de cazare în Turcia la următoarele hoteluri: Rixos Downtown, Rixos Premium Tekirova, Rixos Sungate și The Land of Legends (Rixos).