Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: algarve

Algarve, regiunea cu cele mai frumoase plaje din Portugalia

Sursa foto: DaLiu/Shutterstock.com

Algarve este mai mult decât o zonă însorită din sudul Portugaliei, unde turiștii merg să se încălzească în lunile cele mai reci. Este o regiune unică a Peninsulei Iberice, cu un relief spectaculos, ce pare a fi parte din altă lume. 

Cu o populație de aproape 420 000 de locuitori și cu o suprafață totală de 5 411 kilometri pătrați, Algarve este relativ mic. Cu toate acestea, vara aduce un val de călători, ridicând populația până la aproape un milion de oameni.

Citeste in continuare »

Algarve, un paradis exotic situat la 4 ore de Romania

By Sopotnicki/Shutterstock

In opinia celor mai multi calatori, vacanta ideala include obiective turistice exotice, vreme impecabila, bucatarie delicioasa si o multime de activitati distractive si relaxante care sa ii ajute sa uite de grijile vietii cotidiene – noi credem ca acesta este Algarve. Situata in partea de sud a Portugaliei, aceasta regiune este un adevarat paradis european, fiind atractiva atat pentru incarcatura sa istorica si culturala, cat si pentru facilitatile moderne ce infrumuseteaza sejurul turistilor, dar mai ales pentru plajele sale exotice incantatoare. Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour