Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: africa de sud

Top 5 destinații exotice în Africa

Sursa foto: Jakub Barzycki/Shutterstock.com

Când te gândești la Africa, primele tale gânduri zboară, cel mai probabil, către zonele de safari din Africa de Sud sau din Kenya, către souk-urile tradiționale din Maroc sau către piramidele din Egipt. Dar știai că pe Continentul Negru se găsesc, de asemenea, unele dintre cele mai impresionante destinații de plajă din întreaga lume? 

Citeste in continuare »

Mergi pentru prima dată în Africa de Sud? Iată ce locuri trebuie să vezi!

Sursa foto: Wolf Avni/Shutterstock.com

Africa de Sud este un loc uluitor, care inspiră, întinerește și pulsează cu un amestec de culturi și naționalități. Supranumită „Națiunea curcubeu”, Africa de Sud are 11 limbi oficiale, trăindu-și cu adevărat reputația, o lume într-o singură țară, unde oameni de toate culorile conviețuiesc în pace. 

Citeste in continuare »

O vacanta unica in viata – descopera Africa!

Rezervatii naturale, The Big Five, orase incredibile, civilizatie & istorie, peisaje care iti taie respiratia, cascade spectaculoase – pe toate le poti vedea intr-un circuit de vis in Africa. Timp de 18 zile vei fi surprins si fascinat de pamanturile arse de soare ale Continentului Negru, de animalele salbatice, de arborii vechi de mii de ani si de orasele fermecatoare. National Geographic a numit acest traseu “o vacanta pe care trebuie sa o faci macar o data in viata” si “unul dintre cele mai spectaculoase locuri de pe glob”. Noi avem pentru tine o oferta de nerefuzat! Iata mai jos in ce consta circuitul in Africa…

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour