Se spune ca daca in primele zile din an esti inconjurat de voie buna si distractie, asa vei fi tot anul. Tocmai de aceea, ne preocupam in fiecare an de gasirea celor mai bune variante pentru vacanta de Revelion, care sa iti aduca zambetul pe buze. Le-ai vazut pe cele de anul acesta? Arunca o privire pe http://www.dertour.ro/revelion

In functie de preferinte, poti alege sa petreci Revelionul pe o plaja insorita, intr-un circuit interesant care sa te poarte prin mai multe destinatii sau poti decide ca anul asta vrei sa petreci in strada, la cea mai mare petrecere in aer liber. Cu atat de multe optiuni interesante, alegerea unei destinatii pentru petrecerea de Revelion se anunta a fi una dificila, insa nu trebuie sa iti faci griji! Expertii Dertour ti-au pregatit cateva intrebari  care te vor ajuta sa ajungi la destinatia ideala pentru tine. Sa incepem!

1. Vrei sa vizitezi o destinatie exotica, cat mai indepartata?

DA! Vestea buna este ca destinatiile exotice sunt la mare cautare in perioada Revelionului si daca iti doreai de mult sa ajungi pe o plaja din Seychelles sau Maldive, acum e momentul cel mai potrivit sa iti rezervi o vacanta.

Revelion in Seychelles

*Sursa foto:  Simon Dannhauer/Shutterstock.com

Seychelles este cunoscuta pentru plajele superbe si peisajele de vis ce te vor fascina inca de cand vei ajunge. Preturile pentru un sejur de 7 nopti in Seychelles incep de la 2210 euro de persoana si includ transportul cu avionul, transferul de la aeroport la hotel si invers, 7 nopti de cazare si mic dejun.

Mai multe detalii: http://www.dertour.ro/revelion/seychelles

Revelion in Maldive

*Sursa foto: Jag_cz/Shutterstock.com

Maldive este una dintre cele mai cautate destinatii exotice, asa ca nu puteam sa o excludem din lista pentru Revelion. Petrece un sfarsit de an de neuitat pe plajele intinse din Oceanul Indian la preturi incepand cu 1969 de euro de persoana pentru un sejur de 7 nopti in care este inclus pretul biletelor de avion, cazarea si micul dejun.

Mai multe detalii: http://www.dertour.ro/revelion/maldive

NU! Daca nu iti doresti sa pleci departe de casa, exista suficiente optiuni si pentru batranul continent european.

*Sursa foto: Dennis van de Water/Shutterstock.com

Amsterdam, de pilda, isi deschide larg usile in fata turistilor, pentru un sejur plin de distractie si aventura. Preturile pentru un sejur in capitala Olandei in perioada Revelionului incep de la 600 de euro de persoana si includ 5 nopti de cazare, biletele de avion si transportul de la aeroport la hotel.

Mai multe detalii: http://www.dertour.ro/revelion/amsterdam

2. Vrei sa pleci cu prietenii sau doar cu partenerul?

Cu prietenii: O petrecere este intotdeauna mai frumoasa daca ii ai pe toti cei dragi alaturi de tine si cand ar fi un moment mai bun sa va planificati o vacanta impreuna daca nu de Revelion.

*Sursa foto: Harold Stiver/Shutterstock.com

Pentru tine si gasca ta avem bilete pentru cea mai tare petrecere in aer liber din lume, petrecerea la care se strang sute de mii de oameni din toate colturile lumii.

Afla toate detaliile despre petrecerea anului – http://bit.ly/2sTe1Cf

Cu partenerul: Daca iti doresti o vacanta in doi, romantica si linistita te poti orienta catre destinatii precum Mauritius si Dubai. Ambele sunt ideale pentru un sejur inedit in care va veti putea relaxa in voie, departe de agitatie.

Revelion in Mauritius

*Sursa foto: leoks/Shutterstock.com

Nimic nu se compara cu linistea unei vacante in doi, in care sa te relaxezi alaturi de partenerul tau. Rezerva acum o vacanta in doi pentru sejurul de Revelion si profita de cele mai bune preturi. Preturile pentru un sejur incep de la 2640 de euro de persoana si includ transportul cu avionul, 7 nopti de cazare, transferul de la aeroport la hotel si micul dejun.

Mai multe detalii: http://www.dertour.ro/revelion/mauritius

Revelion in Dubai

*Sursa foto:  RastoS Photographer/Shutterstock.com

Descopera epicentrul luxului si capitala opulentei alaturi de partenerul tau intr-un sejur fascinant in lumea araba. Preturile pentru un sejur in Dubai incep de la 835 de euro de persoana si includ biletele de avion, 7 nopti de cazare si transportul de la aeroport la hotel.

Mai multe detalii: http://www.dertour.ro/revelion/dubai

3. Vrei sa te plimbi pe stradute in cautarea obiectivelor turistice sau preferi sa te cazezi intr-un resort si sa petreci majoritatea timpului la plaja?

Vreau sa fiu un explorator! Atunci iti recomandam sa te orientezi catre destinatii vibrante, ce au multe obiective turistice de descoperit, precum Cuba sau Singapore.

Revelion in Cuba

*Sursa foto:  Anna Jedynak/Shutterstock.com

Descopera taramul trabucului si al romului intr-o vacanta inedita la sfarsitul acestui an. Preturile pentru un sejur in Cuba incep de la 1610 de euro de persoana si includ biletele de avion, 7 nopti de cazare in regim all inclusive si transportul de la aeroport la hotel.

Mai multe detalii: http://www.dertour.ro/revelion/cuba

Revelion in Singapore

*Sursa foto: Arsirya/Shutterstock.com

Pentru exploratorii adevarati avem o oferta speciala. Descopera timp de 10 zile Singapore si o parte din Malaezia intr-un circuit ce te va purta in cele mai interesante locuri de pe cele doua teritorii. Vrei sa afli mai multe? Acceseaza urmatorul link – http://www.dertour.ro/revelion-singapore-kuala-lumpur/

Vreau sa ma relaxez la plaja! Alege una dintre destinatiile propuse in acest articol: http://bit.ly/2uR1nF5


Speram ca aceste intrebari te-au ajutat sa iti gasesti destinatia cea mai potrivia nevoilor si cerintelor tale. Daca vrei sa consulti oferta completa pentru Revelion, acceseaza http://www.dertour.ro/revelion