Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: vacanta in Tunisia

Atracții și obiective turistice în Tunisia pe care trebuie să le vizitezi

TunisiaDeși este adesea văzută ca o simplă destinație de vacanță de vară, Tunisia este un pachet plin de surprize pentru cei care doresc să se aventureze pe țărmurile ei nisipoase. Aici poți avea parte de dune vaste de nisip saharian, cultura specifică Africii de Nord, ruine antice pline de istorie și orașe exotice. Citeste in continuare »

Ce poți face vara aceasta în Monastir, Tunisia

Sursa foto: meunierd/Shutterstock.com

Chiar dacă suntem la început de an, iar vara se simte încă departe, planurile de vacanță pentru sezonul cald ar fi bine să fie făcute încă de acum. De fapt, cele mai bune oferte de călătorie pentru perioada verii se găsesc acum, în luna ianuarie, când reducerile pentru locurile de cazare și pentru biletele de avion sunt mai mari decât în orice lună a anului.

Iar una dintre destinațiile care au parte de cele mai bune oferte de călătorie este Monastir din Tunisia, un oraș care nu numai că are o plajă superbă ce pare a fi desprinsă din paradis, dar are în spate și o istorie bogată, o cultură impresionantă și o arhitectură ce ne duce cu gândul la poveștile cu Aladin.

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour