Sursa foto: ajlatan/Shutterstock.com

Binecuvântată cu plaje cu nisip alb strălucitor, ape de toate nuanțele de albastru și cu o cultură diversă și interesantă, Jamaica este una dintre destinațiile preferate ale călătorilor care explorează ținuturile Caraibelor. Mai mult, această țară insulară are parte de o climă caldă pe tot parcursul anului, fiind astfel o destinație de vacanță grozavă atât în lunile de vară, cât și în perioada sezonului rece. 

Descoperită de Cristofor Columb în anul 1494, Jamaica este cunoscută mai mult pentru numărul mare de munți pitorești pe care îi adăpostește. Dar vizitatorii care îi explorează ținuturile au parte de mult mai multe surprize plăcute! Pe lângă faptul că pot să-i viziteze minunile naturale și peisajele spectaculoase, ei pot practica scuba diving, windsurfing si snorkeling, au ocazia de a vedea splendorile arhitecturale din Spanish Town, fosta capitală a țării, pot vizita celebrul Muzeu al lui Bob Marley și se pot delecta cu bunătățile culinare jamaicane, renumite în întreaga lume pentru aromele lor unice.

Există atât de multe atracții în Jamaica, atâtea locuri interesante de vizitat și atâtea lucruri de făcut, încât niciodată nu ai putea vedea și face totul într-o vacanță de doar două sau trei săptămâni. Dar, cu siguranță, te vei simți grozav încercând! 

Citeste in continuare »