Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: Marrakech

TOP 5 locuri de neratat in Maroc

By saiko3p/shutterstock

Avand atat de multe destinatii incredibile, orase colorate si peisaje pitoresti, este destul de dificil sa reducem lista cu locuri de neratat in Maroc la doar cinci. Cu toate acestea, o excursie in aceasta tara nord-africana ar fi, cu siguranta, incompleta fara a trece prin macar unul dintre cele patru patru orase imperiale ce tin in picioare istoria si cultura aceste natiuni fascinante. Iar modernul port Agadir, cu ale sale plaje aurii la tarmul Oceanului Atlantic, este cel mai bun loc de relaxare in care sa-ti inchei calatoria.

Citeste in continuare »

Must-see in Maroc: 5 atractii turistice de bifat in Marrakesh

*Sursa foto: carlos castilla/Shutterstock.com

Escapada ta intr-un loc exotic precum Marocul trebuie sa iti incante toate simturile, lucru ce presupune sa explorezi cultura, istoria, gastronomia si vibratia locala. Astfel, ratacind printre piatetele, bazarurile si stradutele labirint, fa-ti timp sa vizitezi, sa degusti, sa experimentezi, lasandu-te invaluit de atmosfera si miresmele exotice. Citeste in continuare »

5 lucruri pe care nu trebuie sa le ratezi in Marrakech

*Sursa foto: Jon Chica / Shutterstock.com

Marrakech este locul ce insumeaza perfect sarmul exotic al Marocului. In mijlocul agitatiei din oras vei gasi principalele puncte de interes ale orasului intr-o combinatie splendida de vechi si nou. Influenta orientala a orasului se poate observa pe cladirile in culori vibrante, in pietele pline de condimente, in oameni. Aici, fiecare lucru concureaza pentru a iti atrage atentia. Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour