Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: indonezia

Cele mai frumoase locuri pe care le poți vizita în Indonezia

Sursa foto: Davide Angelini/Shutterstock.com

Indonezia este cea mai mare țară din Asia de Sud-Est și, cu peste 17 000 de insule, cel mai mare arhipelag din întreaga lume. Așadar, nu ar trebui să te surprindă faptul că oferă o diversitate copleșitoare de atracții celor care o vizitează. Este un tărâm înzestrat cu plaje curate, vile exotice, insule cu ape cristaline, vulcani cvasi-activi, triburi vibrante, o faună sălbatică incredibilă și cu o bogăție culturală uluitoare. 

Deși aceasta nu este o listă completă cu toate locurile de vizitat în Indonezia, cu siguranță poate fi considerată un început excelent pentru planificarea călătoriei.

Citeste in continuare »

Descoperă Nusa Penida, una dintre cele mai frumoase destinații din Bali

Nusa Penida este una dintre cele mai de preț bijuterii din Bali! Insula Penida face parte din Insulele Nusa, este cea mai mare dintre cele trei, dar până acum cea mai puțin dezvoltată. Și tocmai pentru că turismul pe insulă încă nu a explodat, acest loc are un farmec aparte ce te va cuceri de la prima vedere. Vizitând Nusa Penida, vei găsi plaje cu nisip alb, cu apă albastră, cu stânci de coastă de 200 de metri înălțime și o natură luxuriantă. Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour