Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: faro

Descoperă Portugalia – o destinație memorabilă

Dacă ești în căutarea unei destinații memorabile, care să satisfacă cerințele și celor mai pretențioși dintre călători. Azi îți recomandăm Portugalia: o țară fermecătoare situată în sud-vestul Europei care te va răsfață cu o aventură plină de culoare, aromă, atmosferă vibrantă și istorie. Portugalia îți oferă o multitudine de oportunități de vacanță și mereu vei găsi exact ceea ce cauți. Venim în întâmpinarea ta cu cele mai căutate destinații portugheze care sunt un “must see” pentru fiecare iubitor de călătorii.

Algarve

Această destinație este paradisul tuturor iubitorilor de soare, mare și relaxare iar apa cristalină, plajele nesfârșite dar și peisajele superbe îți vor tăia răsuflarea. Cu stâncile sale spectaculoase și cu satele pescăreșți pitoreșți, Algarve este o zonă care magnetizează turiștii de pretutindeni prin frumusețea naturii ei. Pentru cei mai aventurieri dintre clienții DERTOUR, Algarve însemnă destinația potrivită pentru cei nu se tem să exploreze minunățiile zonei. Și dacă vorbim de Algarve, nu avem cum să omitem una dintre cele mai căutate destinații din zonă: Albufeira.

Unul din principalele resorturi turistice din zonă, Albufeira te delectează cu peste 20 de plaje de-a lungul coastei dar și cu o moștenire culturală și istorică impresionantă.  Și dacă totuși, nu ti-am stârnit încă curiozitatea, atunci trebuie să știi că bucătăria portugheză este renumită pentru preparatele sale cu fructe de mare, oferindu-ți posibilitatea de a încerca o varietate de opțiuni culinare în restaurantele cochete portugheze.

City center of Faro, capital city of Algarve, Portugal

Madeira

Denumită și „Perla Atlanticului, această destinație exotică vrăjește prin melanjul perfect dintre relaxare și aventură sau tradiție și modernism! Fie că vorbim de peisajele uluitoare, de bucătăria unică în arome și miresme, sau de varietatea de sporturi extreme pe care le poți practică aici, Madeira se ridică la așteptările unei destinații spectaculoase. Dacă vrei să guști din modul de trai al localnicilor, îți recomandăm capitala Madeirei, orașul Funchal, de unde este interzis să pleci fără să vizitezi Grădina Tropicală Monte Palace sau dacă eșți o fire mai activă, te îndemnăm să încerci traseul care duce la Pico Ruivo și să cucerești vârful Pico.

Monte tropical gardens in Funchal town, Madeira island, Portugal

Pentru această destinație, îți recomandăm ca unitate de cazare Melia Madeira Mare Resort & Spa, resort de 5 stele. Profită acum de oferta Early Booking!

Nu mai stă pe gânduri și explorează Portugalia în 2024 cu DERTOUR!

Top 5 destinații pentru city break în 2020

Sursa foto: kavalenkava/Shutterstock.com

Nimic în lumea asta nu este mai satisfăcător decât descoperirea unui nou oraș, a piețelor pietonale ce îi dau viață, a monumentelor și clădirilor sale istorice și a străduțelor lăturalnice care-l îmbracă. Și sunt atât de multe orașe incredibile care merită vizitate, încât poate fi extrem de copleșitoare căutarea următoarei destinații de explorat.

Pentru a-ți veni în ajutor, am întocmit un top cu cele mai bune destinații pentru city break în 2020, destinații ce includ mai tot ce și-ar dori ochiul de călător – de la centre istorice căptușite de ziduri medievale, la plaje mirifice sau piețe pline de culoare. 

Acestea fiind spuse, iată care sunt destinațiile recomandate de noi:

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour