Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: vacanta dubai

TOP lucruri pentru care emiratul Dubai este recunoscut în întreaga lume

Dubai a devenit cunoscut peste tot în lume în ultima perioadă și se află printre cele mai râvnite destinații turistice din lume, dar și printre cele mai luxoase.

Mai jos îți vom prezenta cu ce a reușit emiratul să se facă extrem de apreciat printre turiști:

Turnurile și arhitectura impresionantă

Dubai este cunoscut pentru peisajul său urban spectaculos, care include faimoasele turnuri, precum Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume la data cunoștințelor mele (până în septembrie 2021). Arhitectura modernă și inovativă a devenit un simbol al orașului.

Shopping de lux și mall-uri gigantice

Dubai este un paradis pentru cumpărături, cu mall-uri imense, precum Mall of the Emirates și Dubai Mall. Aici se găsesc magazinele celor mai mari branduri din lume.

Turismul de lux

Dubai este o destinație turistică de lux, oferind o gamă largă de hoteluri de cinci stele, stațiuni balneare, restaurante de renume mondial și facilități pentru turismul de lux.

Insula Palm Jumeirah

Dubai este cunoscută pentru proiectele sale arhitecturale incredibile, cum ar fi Palm Jumeirah, o insulă artificială în formă de palmier care găzduiește hoteluri luxoase, zgârie-nori eleganți și restaurante sofisticate, cu specific internațional.

Pe faleza Palm Jumeirah, cu vedere la coasta Dubaiului și la hotelul sub formă de velă Burj Al Arab, se află numeroase rulote care vând în principal șaorma. Cluburile la malul mării cu centre SPA și piscine infinite (infinity pools) se transformă în cluburi de noapte animate, cu DJ live la lăsarea serii.

Madinat Jumeirah Beach

Evenimente și expoziții de talie mondială

Dubai găzduiește numeroase evenimente de talie mondială, cum a fost și World Expo Dubai 2020 (care a fost amânat pentru 2021 din cauza pandemiei de COVID-19), ce a oferit o platformă globală pentru inovație și cultură.

Prima expoziţie universală organizată în Orientul Mijlociu, World Expo Dubai 2020, a fost  unul dintre cele mai importante evenimente la scară mondială, dar și o amplă reuniune culturală.

Economie dinamică

Dubai este un centru economic și financiar important la nivel mondial, cu o economie diversificată care include sectoare precum comerțul, turismul, imobiliarele și industria energetică.

Inovație și tehnologie

Emiratul Dubai este recunoscut pentru adoptarea rapidă a tehnologiei și inovațiilor, precum proiectele pilot privind vehiculele autonome și utilizarea tehnologiei blockchain în sectorul public.

Cultură și diversitate

Dubai este un loc unde se întâlnesc diverse culturi și naționalități. Orașul găzduiește o gamă variată de evenimente culturale și festivaluri, acestea refelctând diversitatea sa.

Aventură la cote maxime

Pe lângă aspectele de lux, Dubai oferă și activități de aventură, precum safari-uri în deșert, schi în mall-uri, și alte sporturi extreme.

Siguranța și stabilitatea

Dubai este cunoscut pentru siguranța și stabilitatea sa, ceea ce atrage mulți turiști și investitori din întreaga lume.

Cu DERTOUR ai ocazia să vizitezi emiratul Dubai la un super tarif, intră acum pe site-ul nostru și vezi ce oferte te așteaptă!

 

 

 

Petrece o vacanta de neuitat la shopping in Dubai!

Acum este momentul in care va puteti fixa centurile de siguranta si sa zburati spre Dubai! Dubaiul este o destinatie turistica unica si un adevarat paradis al cumparaturilor. Orasul ocupa al doilea loc in lume in topul celor mai populare sejururi pentru shopping, dupa Statele Unite. Cu o lunga istorie in spate, astazi Dubaiul a devenit “Capitala de Shopping din Orientul Mijlociu” – de la Souk-uri la Mall-uri, acesta le are pe toate si satisface nevoile fiecarui consumator.

Citeste in continuare »

Croaziera 7 nopti in Emiratele Arabe Unite

Daca vrei sa simti fiorul celor 1001 de nopti, sa traiesti povestile arabe in direct si sa faci una dintre cele mai frumoase croaziere din lume, te invitam intr-o vacanta de neuitat! Emiratele Arabe Unite (EAU) sunt situate in sud-estul Peninsulei Arabice, in vestul Asiei, in Golful Persic si sunt invecinate cu Omand, Arabia Saudita, Irak, Kuweit, Qatar si Iran.

Citeste in continuare »

Petrecere de Revelion in Dubai!

Dubai este localizat in Golful Persic, in Peninsula Arabica si este cel mai mare al doilea oras din UAE, dupa Abu Dhabi. Dubai este un important centru comercial si de afaceri, economia sa bazandu-se pe productia de petrol, pe turism, imobiliare si finante. El este renumit pentru dezvoltarile sale arhitecturale, pentru proiectele inovative si pentru luxul oferit turistilor.

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour