Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: sejur grecia

Top 10: Grecia!

Daca iti doresti sa te relaxezi anul acesta pe plajele incredibile ale Greciei, insa nu stii unde sa mergi, noi iti recomandam cateva dintre cele mai populare si mai frumoase zone din aceasta tara de poveste. Fie ca vei alege Creta, Rodos sau Santorini – cu siguranta te vei bucura de concediul tau, te vei relaxa si vei descoperi secretele bine ascunse ale Greciei… Iata ce iti propunem… Citeste in continuare »

Unde ne cazam in Halkidiki

Peninsula Halkidiki din Grecia, cu cele trei faimoase brate: Kassandra, Sithonia si Athos, are rezervate surprize placute pentru fiecare turist. Este fara indoiala una dintre zonele cele mai frumoase ale tarii, unde turismul s-a dezvoltat firesc, datorita cererii imense venite din partea turistilor din lumea intreaga. Daca iti doresti o vacanta in Halkidiki, noi iti recomandam cateva hoteluri de top… Alege exact ce ti se potriveste! Citeste in continuare »

Petrece Pastele in insorita Grecia!

Grecia este incredibil de frumoasa primavara! Pentru a te convinge de acest lucru, te invitam intr-o vacanta superba in Halkidiki, Atena, Paralia Katerini, cu cina festiva si cazare intr-un hotel elegant de 4 stele. Iata detalii… Citeste in continuare »

Unde sa te cazezi in Halkidiki

 

Peninsula Halkidiki din Grecia, cu cele trei faimoase brate: Kassandra, Sithonia si Athos are rezervate surprize placute pentru fiecare turist. Daca iti doresti o vacanta aici, va trebui sa-ti faci din timp rezervarile, pentru ca in lunile iunie-august turistii iau cu asalt plajele superbe si hotelurile elegante. Chiar daca oferta este mare, acum ai sansa sa prinzi preturi bune si oferte de nerefuzat. Iata unde sa te cazezi in Halkidiki – locatii recomandate de specialistii Dertour…

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour