Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: sejur antalya

World of Sunrise – O experiență unică de cazare și un loc al amintirilor grozave în Turcia, Antalya

Pe malul Mării Mediterane, Side-Kizilagac, resortul World Of Sunrise este întins într-un peisaj botanic rafinat cu floră exotică.

Din grupul hotelier World of Sunrise fac parte Starlight Resort și Sunrise Resort. Acestea împărtășesc lumina reflectoarelor cu conceptele lor Ultra All Inclusive și creează o experiență de ședere excepțională împreună, cel mai cuprinzător centru de conferințe din regiune, un centru sportiv cu standarde internaționale, piscine, tobogane cu apă și o plajă de peste jumătate de kilometru.

World Of Sunrise a fost conceput cu pachete care vă vor face șederea mai specială. Personalizați-vă experiența în funcție de vacanța de vis sau de tipul șederii dumneavoastră. Mai mult, petrecerile te vor duce la culmile divertismentului, cu divertisment neîntrerupt și activități pe tot parcursul zilei!

Marea noastră echipă de animație oferă oaspeților noștri jocuri și activități în timpul șederii lor, în diferite momente ale zilei, precum și în diferite zone și teme. Aceste activități sunt specifice fiecărei grupe de vârstă. Seara, spectacolele de muzică live, spectacolele la amfiteatrul World Of Sunrise fascinează pe toată lumea.

Starlight Resort, potrivit tuturor nevoilor tale

Starlight Resort Hotel este situat într-o grădină botanică excelentă, cu o bogată diversitate de plante constând din zone mari peisagistice atent proiectate. În această verdeață, clădirea principală deține camere în stil bungalou, 15 piscine, dintre care 3 interioare, un parc acvatic, un miniclub, terenuri de tenis, terenuri de fotbal, fermă de cai, amfiteatru, centru de talasso și SPA, și multe zone cu activități diferite.

Un sejur petrecut în natură la Sunrise Resort Hotel

Cu peste 400 de soiuri de plante si mii de copaci in cea mai mare gradina a regiunii, Sunrise Resort vă oferă un sejur plăcut în natură. Hotelurile World Of Sunrise sunt situate în Kizilagac, Side, Sunrise Resort, o plajă privată, zeci de piscine, concerte pe durata verii și activități cu tot ce vă așteptați de la o vacanță. Concept Ultra All Inclusive, restaurante a’la carte cu toate preparatele din lume, baruri și restaurantul principal este ideal pentru cei care așteaptă o experiență gustativă specială în vacanță.

Dacă te-am convins, pe site-ul Dertour.ro găsești oferte de cazare la amebele hoteluri de 5 stele situate în Turcia, Antalya. Nu mai sta pe gânduri și rezervă acum un sejur de neuitat chiar AICI.

 

 

 

Infotrip in Turcia. Iata galeria foto!

Dertour prin Eurolines Romania a trimis saptamana trecuta peste 40 de consultanti de turism in Turcia, pentru a descoperi, a cunoaste mai bine si a intelege produsul “Antalya” – primul produs marca TUI, lansat anul acesta. Care a fost scopul acestui program? Scopul final il constituie necesitatea informarii adecvate a clientului, cu detalii corecte si reale de la fata locului, recomandari pertinente si indrumarea clientilor catre hotelurile si statiunile cele mai potrivite. Consultantii Dertour au vizitat peste 40 de hoteluri din 5 statiuni situate pe litoralul turcesc si au acumulat informatii despre specificul fiecarei locatii, despre hotelurile vizitate, facilitatile lor si posibilitatile de agrement oferite. Astfel, cand vei sta in fata unui pachet si nu vei sti daca ti se potriveste sau nu, un consultant TUI TravelCenter va putea sa-ti ofere o parere obiectiva, clara, de la fata locului. Si multe fotografii…

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour