Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: culinar

7 lucruri pe care nu le știai despre Iran

Sursa foto: eFesenk/Shutterstock.com

Dacă ar trebui să descriem Iranul în doar câteva cuvinte, am spune că este o țară cu fețe prietenoase, brațe mereu deschise, binecuvântată de culturi antice și învăluită de un farmec atemporal.

Citeste in continuare »

Aventura culinara prin lume!

Stim cu totii ca cea mai buna pizza se gaseste in Italia si ca cea mai buna pizza din Italia o vei manca la Napoli, fie ca alegi celebra Da Michele sau nu mai putin cunoscutele Da Matteo sau Pizza 900. In Grecia te vei rasfata cu fructe de mare, cu musaca si iaurt cu miere si nuci, in Turcia te vei indulci cu baclava, In Spania vei avea parte de o adevarata fiesta cu tapas si sangria, iar in Franta nimic nu este mai bun decat baguettes cu branza si un pahar de sampanie.

Exista insa si tari mult mai interesante din punct de vedere al gastronomiei. Tari in care localnicii isi aranjeaza o taraba intr-o piata si gatesc acolo, sub ochii tai, lasandu-te fascinat de indemanarea lor, de aromele si gusturile divine. Daca vrei sa ai parte de o adevarata aventura in vacanta, iata unde iti recomandam sa calatoresti!
Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour