Uneori avem nevoie o vacanță, departe de zgomotul orașului și de stresul vieții cotidiene. Dar alegerea unei destinații poate fi dificilă. Inima ta tânjește la plaje cu nisip fin, însă mintea ta e în cautare de un sit istoric bogat. Este greu să găsești un loc care să-ți impace toate capriciile și tocmai de aceea Turcia este o bijuterie rară. Turcia se adresează persoanelor cu interese variate, în special celor în căutarea aventurii, dar și relaxării. O țară cu sate unice, o moștenire culturală nemaipomenită și o linie de coastă uimitoare.

Atunci când mergi într-un loc special, ai nevoie de cazare pe măsură. De aceea, săptămâna aceasta îți prezentăm 5 oferte de la 5 hoteluri din Turcia, pe care nu trebuie să le ratezi:

 

  • Le Bleu Hotel Resort 5*, Ultra All Inclusive, Kusadasi, Turcia

 

Hotelul se află la malul Mării Egee, la 29 de kilometri de Efes și oferă acces facil la mare, la debarcaderul privat cu zona de lounge și la plaja sa privată. Unitatea de cazare dispune de piscine în aer liber, piscină încălzită, teren de tenis și un centru Spa cu saună și baie turcească. Centrul orașului Kușadasi este la 3 kilometri, iar acolo vei găsi numeroase restaurante, magazine și cluburi de noapte.

Aici, oaspeții se pot relaxa la plaja pe șezlonguri, iar copiii se pot juca pe toboganele cu apă.

Servicii gratuite: baie turcească, saună, darts, mese de ping pong, tenis, mini basket, volei pe plaja, programe de animație, fitness, disco și prosoape de plajă.

Pachetele incep de la 655 euro/persoana/sejur (Bucuresti – Bodrum, plecare in data de 11.09.2019) și includ:

–  Transport avion charter plecare din Bucuresti sau Cluj Napoca – Bodrum, compania aeriana Tarom

– Taxe aeroport si catering la bordul aeronavei

– Transfer aeroport – hotel – aeroport

– 7 nopti cazare cu Ultra All Inclusive

– Asistență locală

Dacă faci rezervarea până pe 31 martie, vei beneficia de:

  • Update gratuit în camere cu Sea View
  • In ziua de check in: un coș cu fructe și o sticlă de vin în cameră
  • 2 mese gratuite la restaurantele à la carte
  • 25% reducere la tratamentele SPA și la sporturile nautice oferite de hotel.

 

 

  • TUI Magic Life Jacaranda 5* All Inclusive, Side, Antalya, Turcia

 

Situat în districtul Gundogdu din Side, la 52 de km de aeroportul Antalya, TUI Magic Life Jacaranda dispune de o plajă privată, piscină în aer liber și parc acvatic. Camerele hotelului includ o zonă de relaxare și un TV LCD cu canale prin satelit. Toate camerele dispun de aer condiționat și WiFi. Oaspeții hotelului pot degusta delicatese din bucatăria internațională la unul dintre cele 5 restaurante à la carte.

Proprietatea pune la dispoziție o zonă de wellness cu saună, tenis de câmp sau de masă, darts și sală de fitness.

Hotelul a fost deschis în 2014, la malul mării, și deține o plajă privată de 350m. Dacă ești în căutarea unei vacanțe active, atunci este alegerea potrivită pentru tine. Conceptul TUI Magic Life este child friendly, dar și couple friendly. Aici vei găsi 9 piscine și 6 tobogane, AQUA Cycling cu DJ, programe de ZUMBA, terenuri de tenis, seri de divertisment, petreceri tematice, cursuri de fitness, box, sărituri la trambulină și multe alte activități.

Pachetele pornesc de la 565 euro/persoană în camera DBL Landview. Plecarea are loc pe 14 octombrie și include:

  • Transport avion charter plecare din Bucuresti sau din Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Târgu Mureș, Baia Mare
  • Taxe aeroport si catering la bordul aeronavei
  • Transfer aeroport – hotel – aeroport
  • 7 nopti cazare cu All Inclusive
  • Asistență locală în limba română

 

 

  • TUI Magic Life Masmavi 5* All Inclusive, Belek, Antalya, Turcia

 

Hotelul este situat în Belek și dispune de un centru SPA, o plajă privată, o piscină în aer liber și facilități pentru sporturi nautice. Toate camerele au TV LCD și canale prin satelit, dar și WiFi pe întreaga proprietate.

Familiile cu copii au la dispoziție un teren de joacă și un club pentru copii. Oaspeții se pot relaxa în saună sau hamam, pot face fitness sau pot înota în piscina interioară. În cadrul resortului se poate juca tenis de câmp, de masa și darts, iar plaja este cunoscută printre amatorii de windsurfing.

Pachetele încep de la 550 euro/persoana în cameră DBL LANDVIEW/sejur (Bucuresti – Antalya, plecare în data de 14.10.2019) și includ:

  • transport avion charter plecare din București sau Cluj Napoca, Iași, Timișoara, Târgu Mureș, Baia Mare
  • Taxe aeroport și catering la bordul aeronavei
  • Transfer aeroport – hotel – aeroport
  • 7 nopți cazare cu All Inclusive
  • Asistenta locala în limba romana

 

 

  • Eftalia Island Deluxe 5* Ultra All Inclusive, Alanya, Turcia

 

Hotelul Eftalia este situat la 4km distanta de orașul Konakli și la 100km de aeroportul internațional Antalya. Plaja privată, cu nisip și pietricele se află la 100 de metri de hotel, iar accesul se face printr-un pasaj subteran. Aici, șezlongurile, umbrelele de soare și prosoapele de plajă sunt gratuite. Copiii beneficiază de acces gratuit la Aqua Park-ul din Eftalia Island, au propriul loc de joacă și mini-club pentru cei cu vârste între 4 și 12 ani.

Pentru relaxare, oaspeții au de ales între centrul SPA, volei pe plajă, tir cu arcul, darts, polo, aerobic, spectacole live, toate fiind gratuite. Contra cost, există masaj la centrul SPA, coafor, spălătorie, cabinet medical, sauna rusească și finlandeză, sporturi nautice cu și fără motor, închirieri biciclete, tenis de masa, fotbal, babysitter și cărucior pentru copii.

Este un hotel recomandat familiilor cu copii. Aqua Park-ul de pe malul mării cu numeroase piscine, disco pe plajă, asigură adrenalina și distracția pentru toate vârstele.

Pachetele incep de la 407 euro/persoana in camera DBL SIDE SEAVIEW/sejur 7 nopti (Bucuresti – Antalya, plecare in data de 14.10.2019) si includ:

  • transport avion charter plecari din Bucuresti sau Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Targu Mures, Baia Mare
  • Taxe aeroport și catering la bordul aeronavei
  • Transfer aeroport – hotel – aeroport
  • 7 nopți cazare cu All Inclusive
  • Asistență locala în limba română.

 

 

  • KAYA PALAZZO GOLF RESORT 5*, Palazzo All Inclusive, Belek, Antalya

 

Situat chiar pe malul mării, complexul deține o plajă privată care se întinde pe o lungime de 200 m și este echipată cu umbrele de soare și șezlonguri gratuite. Această proprietate deține  un teren de golf, o grădină mare, o piscină pentru copii și piscine în aer liber cu mai multe tobogane cu apă.

Oaspeții se pot bucura de activități precum tenis de câmp și de masa, golf, darts și scufundări. Pentru relaxare, proprietatea oferă o saună, un centru spa și tratamente.

Hotelul se remarcă prin servicii de foarte bună calitate, cu un raport excelent calitate-preț. Este recomandat tuturor categoriilor de vârstă, atât familiilor cu copii, cât și adulților, datorită facilităților. Dispune de un Water Park cu 6 tobogane, 8 piscine (inclusiv o piscină VIP 16+), de 6 baruri + 1 bar VIP cu o selecție vastă de băuturi de import, și 6 restaurante.

Pachetele încep de la  821 euro/persoana în cameră Double Garden Superior annex building/sejur 7 nopți (București – Antalya, plecare în data de 14.10.2019) și includ:

  • transport avion charter plecări din București sau Cluj Napoca, Iași, Timișoara, Târgu Mureș, Baia Mare
  • Taxe aeroport și catering la bordul aeronavei
  • Transfer aeroport – hotel – aeroport
  • 7 nopți cazare cu Palazzo All Inclusive
  • Asistență locala în limba română


Atenție! Ofertele prezentate sunt valabile până pe 31 martie, în limita locurilor disponibile.