Vacanta de vara este la cateva luni distanta, iar planurile trebuie facute din timp.  In functie de preferintele fiecaruia, bronzul de anul acesta il vom capata de pe plajele romanesti sau de pe cele din afara granitelor tarii. Indiferent de locul in care decidem sa ne asezam sezlongul anul acesta, conteaza sa fie distractie, voie buna si nu in ultimul rand, preturi cat mai mici. 

Regimul all-inclusive se afla si anul acesta printre cele mai importante aspecte de care turistii tin cont in alegerea destinatiei pentru vacanta de vara, alaturi de conditiile meteo, calitatea serviciilor oferite si distanta cat mai mica fata de resedinta.  Oferta Dertour pentru vacanta de vara este variata si cuprinde sejururi catre destinatii cu traditie precum Grecia, Bulgaria si Turcia, dar si catre litoralul romanesc si Spania. Descopera toate informatiile necesare referitoare la ofertele early booking pentru aceasta vara in urmatorul link: https://bit.ly/2HnCQCd

Pentru cei care nu s-au hotarat inca cu privire la destinatia pentru sejurul de anul acesta, echipa Dertour va recomanda urmatoarele locatii:

1. Grecia

*Sursa foto:  Petr Kopka/Shutterstock.com

Litoralul grecesc a fost si inca este una dintre cele mai cerute destinatii europene atunci cand vorbim de vacanta de vara. Apa limpede si cristalina, plajele intinse pline cu nisip fin si vremea excelenta a pozitionat Grecia in topul favoritelor turistilor romani.  In functie de preferintele turistului, in Grecia se gasesc locatii care sa satisfaca aproape orice cerinte. Daca esti in cautarea unei destinatii mai linistite, intime, perfecte pentru petrecerea unei vacante in doi, atunci iti recomandam Insula Santorini.

In schimb, daca vrei ca in vacanta ta sa fii inconjurat de cat mai multi compatrioti, care sa petreaca alaturi de tine la terasele de pe malul marii, poti alege una dintre insulele Creta sau Corfu.

Afla toate informatiile si preturile pentru ofertele din Grecia in urmatorul link: https://bit.ly/2FEe4YF

2. Bulgaria

*Sursa foto: Dundanim/Shutterstock.com

Bulgaria s-a remarcat in ultimii ani cu oferte incredibile de pret pentru sejururile all-inclusive de la malul marii. Datorita serviciilor de calitate, a ospitalitatii si distantei reduse intre principalele orase ale Romaniei si litoralul din Bulgaria, turismul din tara de la sud de Dunare este mai infloritor cu fiecare vara ce trece.

Cele mai cunoscute statiuni de pe litoralul vecinilor bulgari sunt Duni, Sunny Beach si Nisipurile de aur.

Vezi toate ofertele pentru litoralul Bulgariei in urmatorul link: https://bit.ly/2Cr2TUz

3. Turcia

*Sursa foto: Ilyshev Dmitry/Shutterstock.com

Cea de-a treia destinatie cu traditie pentru sejurul de vara o reprezinta litoralul turcesc. Acordurile orientale imbinate cu mancarurile delicioase turcesti atrag an de an mii de turisti romani dornici de relaxare, care fug de stresul cotidian. Resorturile de la malul marii sunt perfecte pentru vacantele cu cei mici, dar si pentru escapadele cu prietenii. Regiuni cunoscute precum Antalya se afla in topul preferintelor turistilor straini.

Consulta oferta completa pentru litoralul turcesc in urmatorul link: https://bit.ly/2I6SG3T

4. Spania

*Sursa foto: Balate Dorin/Shutterstock.com

Chiar daca se afla putin mai departe de casa, Spania este o destinatia ce merita luata in considerare pentru concediul de vara. Atmosfera din Tenerife sau plajele intinse si curate din Gran Canaria sunt principalele motive pentru care turistii aleg sa iti petreaca vacanta de vara pe teritoriile spaniole.

Puteti accesa toate informatiile despre ofertele din Spania in urmatorul link: https://bit.ly/2IahoA7

5. Romania

*Sursa foto: ELEPHOTOS/Shutterstock.com

Litoralul romanesc revine in topul preferintelor turistilor romani datorita ofertelor din ce in ce mai bune si introducerea regimului all-inclusive in unele din complexele hoteliere de la malul Marii Negre. Distreaza-te romaneste pe plajele din Mamaia, Venus sau Saturn intr-una din cherhanalele de pe plaja. Nu ezita sa vizitezi cluburile de pe plaja, acestea fiind renumite pentru atmosfera incendiara care se creaza aici in fiecare seara.

Descopera toate ofertele pentru litoralul romanesc in urmatorul link:  https://bit.ly/2TbKIba


Cauti o destinatie exotica pentru vacanta ta? Aici gasesti cele mai bune oferte pentru Punta Cana, Thailanda si Seychelles.