*Sursa foto: oneinchpunch/Shutterstock.com

New York este locul care te va face sa te simti ca acasa si totusi te va surprinde la fiecare pas. Primitor, vibrant, intuitiv, deschis si plin de surprize, New York reprezinta destinatia ideala pentru calatorii care iubesc aventura si isi doresc mereu sa incerce lucruri noi.

Total diferit de ceea ce poti gasi oriunde altundeva in lume, spiritul orasului New York cunoscut si ca “orasul care nu doarme niciodata” te va face sa nu-l uiti in veci si sa iti doresti sa il descoperi mai in amanunt. Suprafata de 789 de kilometri patrati a orasului gazduieste unele dintre cele mai mari simboluri ale lumii. De la Statuia Libertatii, pana la Empire State Building, toate iti vor placea si toate ti se vor parea speciale.


Daca ai visat mereu sa ajungi in New York, acum e sansa ta! Bucura-te de cel mai tare Revelion alaturi de sute de mii de oameni in Times Square. Afla detalii despre oferta Dertour – http://bit.ly/2wYrP0n


  1. Metropolitan Museum of Art

Pentru pasionatii de arta, Metropolitan Museum of Art ar trebui sa fie prima oprire de indata ce ajung la New York. Muzeul gazduieste aproximativ 2 milioane de exponate din perioade diferite, iar pentru a le vizita pe toate ti-ar trebui cel putin o saptamana. Asadar, daca esti pasionat de arta si vrei sa ii faci o vizita, afla dinainte ce exponate se afla aici si planifica in detaliu itinerariul. Alege sectoarele pe care vrei sa le vezi si incearca sa nu te abati foarte mult de la plan. Stim, este tare greu sa faci asta avand in vedere varietatea de exponate, insa crede-ne pe cuvant, ti-ar fi imposibil sa le vezi pe toate intr-o singura zi.

  1. Times Square

Cel mai cunoscut (si deopotriva cel mai evitat de catre localnici) loc din New York este Times Square. Acest imens joc de lumini dat de reclamele uriase amplasate pe cladirile ce se ridica pana la nori este locul preferat al turistilor si cel mai detestat de catre localnici. Din cauza aglomeratiei permanente de aici, localnicii prefera sa ocoloeasca acest loc, insa acelasi motiv pare sa fie magnetul principal pentru turisti. Daca iti place sa admiri monumentele cunoscute dintr-o destinatie insa nu vrei sa dai piept cu ceilalti curiosi, trezeste-te de dimineata si fa-i o vizita imediat dupa rasarit. O sa ai parte de liniste si privelisti unice.

  1. Empire State Building

”Silueta” svelta a constructiei si detaliile ce apartin stilului Art Deco au facut din Empire State Building cea mai cunoscuta cladire din New York si un adevarat simbol al orasului. Tot aici, turistii se inghesuie pentru una dintre cele mai mari atractii turistice din oras – panorama de la etajul 86. De sus, poti admira intregul oras si te poti bucura de un apis special.

  1. Podul Brooklyn

Cel de-al doilea cel mai popular loc din oras (dupa Times Square) este fara indoiala Podul Brooklyn. Constructia este unul dintre cele mai cautate obiective turistice din oras, iar pentru a-l strabate dintr-un capat in altul n-ai nevoie decat de 40 de minute libere si dorinta de a descoperi unele dintre cele mai frumoase privelisti din oras.

  1. Statuia Libertatii

Simbol al Statelor Unite ale Americii si al locuitorilor sai, Statuia Libertatii este una dintre cele mai cunoscute sculpturi din lume. Povestea ei si locul unic in care este amplasata atrage anual milioane de turisti curiosi ce vor sa se fotografieze cu faimoasa constructie. Adauga si tu in albumul foto o poza cu Statuia Libertatii si impartaseste-o cu toti prietenii tai.


Vrei sa faci o vizita ”orasului care nu doarme niciodata”? Descopera ofertele Dertour si petrece un sejur de neuitat in orasul New York. Mai multe informatii – http://bit.ly/2wYrP0n