Te-ai intrebat vreodata daca exista un loc in care sa poti merge in orice perioada a anului si sa fie spectaculos intotdeauna, indiferent de sezonul pe care il alegi? Ei bine, in cazul in care si tu erai in cautarea unei destinatii permanente a carui farmec sa-l descoperi si sa-l redescoperi oricand simti nevoia, echipa Dertour iti aduce vesti bune: acest loc exista si este chiar la noi in tara.

Cu chip schimbat in fiecare luna si cu un farmec aparte in orice sezon, Delta Dunarii, caci despre ea este vorba, reprezinta o destinatie permanenta pe care te poti aventura sa o vizitezi in orice moment iti pofteste inima.

De vei alege sa o descoperi primavara, vei tresari la fiecare freamat al stufului, vei fi martorul trezirii intregii naturi la viata si vei avea parte de cel mai frumos concert din partea sutelor de pasari ce isi fac veacul pe deasupra Deltei. Daca te vei aventura in miezul verii, vei putea face plimbari nesfarsite pe canalele Dunarii si vei putea admira cel mai frumos apus dintre toate cate-au fost vazute pe-aceasta lume. Toamna, cand copacii se dezgolesc si-si astern frunzele multicolore de-o parte si de alta a fluviului, te vei putea bucura de cateva clipe linistite alaturi de cei dragi intr-o atmosfera unica, in sanul naturii.

Pentru cei curajosi si nonconformisti, Delta Dunarii poate servi drept destinatie pentru sarbatorile de iarna. Intampina-l pe Mos Craciun dintr-un loc inedit; anul acesta redescopera frumusetea naturii si a traditiilor romanesti intr-un loc unic in Europa – Delta Dunarii.

Green Village Resort 4* – locul ideal pentru vacanta ta

Dupa ce ai ales perioada cea mai potrivita este impedios necesar sa te orientezi catre o unitate de cazare. Daca esti in cautarea unui loc spectaculos in care sa petreci o vacanta relaxanta, echipa Dertour iti recomanda Green Village Resort.

Resort-ul de 4 stele reuseste sa pastreze specificul unic al deltei prin finisajele interioare si mobilierul de calitate, si totodata sa aduca un element de noutate prin dotarile moderne care se gasesc in fiecare camera.

Cu un total de 89 de camere, resort-ul Green Village este impartit pe trei zone, dupa cum urmeaza:

  •  Egreta – zona care se afla in apropierea pontonului de sosire este una linistita, bogata in vegetatie, ideala pentru familii si cupluri. In zona Egreta se afla vila nr. 1 si vila nr. 2, cu un total de 20 de camere duble cu pat matrimonial;

  • Starcul Alb  – zona Starcul Alb este dispusa sub forma unui mic satuc, cu un lac de poveste in mijlocul sau si cuprinde vila nr. 8,cu 8 camere twin si un living comun, vila nr. 7, cu 2 dormitoare si un living – si alte 20 de apartamente cu vedere la Dunare;
  • Lebada si Pelicanul – cea mai animata zona din intreg resort-ul, zona Lebada si Pelicanul cuprinde o paleta ampla de facilitati care stau la dispozitia oaspetilor ce vor sa se distreze si sa se relaxeze in acelasi timp. Aici se gasesc pe langa centrul SPA, cinema-ul din incinta unitatii, restaurante si terase, 30 de camere duble si alte 16 apartamente.

Cum sunt camerele la Green Village Resort 4*?

Camerele sunt complet mobilate, dotate fiecare cu o baie spatioasa si toaleta separata, balcon sau terasa, mini-bar, dulap pentru haine, televizor cu ecran plat si aparat de aer conditionat. In intreaga incinta a resort-ului exista acces la internet.

Tarifele pentru o noapte de cazare variaza in functie de zona aleasa, specificul camerei si perioada dorita. Preturile incep de la 40 de euro pentru o camera dubla si ajung pana la 250 de euro pentru un apartament cu trei camere.

Mai multe detalii cu privire la tarifele practicate poti gasi pe http://www.greenvillage.ro/tarife-servicii/

Facilitati pentru intreaga familie la Green Village Resort 4*

Green Village Resort beneficiaza de o serie impresionanta de facilitati pentru adulti, dar si pentru copii, ceea ce il pozitioneaza in topul unitatilor de cazare din zona Deltei Dunarii.

Raspandite pe intreaga suprafata si disponibile pentru orice oaspete al resort-ului, facilitatile ce pot fi gasite la Green Village Resort se impart in urmatoarele categorii:

 

  • Restaurant & Brasserie – aici poti sa te bucuri de cele mai alese preparate, servite fie in interiorul restaurantului, fie in incinta celor doua terase acoperite. Descopera bucatele delicioase pregatite cu dragoste de catre bucatarii unitatii de cazare si rasfata-ti papilele gustative cu ceva nou in fiecare zi.
  • Health Center – daca iti doresti o vacanta activa, Green Village Resort vine in intampinarea ta cu o serie de facilitati ideale pentru tine. Te poti relaxa la jacuzzi, piscina, sauna si masaj sau te poti antrena in centrul fitness dedicat exclusiv oaspetilor resort-ului.

  • Meetings & Entertainment – aceasta zona este dedicata celor care isi doresc sa socializeze si sa se distreze in timpul petrecut la Green Village. Aici vei gasi spatii dedicate unor diferite sporturi, mese de biliard, trei sali de cinema sau de conferinte si o sala de sedinte.
  • Turtle Kids Club – pentru cei mici, Green Village Resort ofera cluburi de pictura, modelaj, stiinta distractiva, reciclare creativa si dans.

In functie de preferintele fiecarui oaspete, Green Village Resort ofera o serie de experiente unice care pot reprezenta cireasa de pe tort in vacanta visurilor tale. Plimbarile cu barca, cu bicicleta, lectiile de gatit, degustarile de vinuri, campionatele de fotbal, de volei pe nisip, ski-ul nautic, tirul cu arcul, aquagym, yoga si excursiile tematice sunt doar cateva exemple de activitati pe care le poti intreprinde in timpul sederii tale la Green Village Resort.

Ce locuri poti explora din Green Village Resort 4*?

Daca iti doresti sa explorezi intreaga Delta, Green Village Resort este locul ideal de unde poti face asta. Unitatea de cazare are propria sa flota de barci care te pot plimba la Sulina, pe canalele Dunarii, la Mila 23 si la Letea.

Descopera acest paradis unic din inima naturii in viitorul tau sejur. Rezerva-ti un loc pe www.greenvillage.ro si bucura-te de o vacanta pe cinste alaturi de cei dragi.