burj-al-arab

*Sursa foto: len4foto / Shutterstock.com

Burj Al Arab Jumeirah, singurul hotel de 7 stele, este situat in Dubai pe o insula artificiala si are o inaltime de 321 de metri. Definitie a luxului si a prosperitatii, hotelul reprezinta destinatia preferata a clientilor care dispun de minimum 1.000 de euro pentru o noapte de cazare. Burj Al Arab face parte din lantul de hoteluri Jumeirah care mai are in portofoliu inca 10 unitati in Dubai, toate fiind situate in segmentul de lux.

Cele 56 de etaje ale hotelului gazduiesc peste 200 de camere, 9 restaurante si un centru spa cu servicii complete.  Designul interior al camerelor imbina cu succes influentele din est si vest, reusind sa creeze paradisul in care clientii cu pretentii se simt ca acasa. Camerele hotelului sunt mobilate cu televizoare cu plasma, paturi cu baldachin care se rotesc, tavane din sticla, scari din marmura si majordomi personali.  Oaspetii pot ajunge la hotel fie in una din masinile Rolls-Royce puse la dispozitie, fie cu elicopterul.

Pentru cei mai putini norocosi care nu au ajuns inca intr-una din camerele prestigiosului hotel, am realizat o galerie cu poze din interiorul hotelului in care puteti admira cele mai scumpe camere pe care Burj Al Arab le pune la dispozitia clientilor.

Deluxe one-bedroom suite

Cea mai ieftina camera din complexul Burj Al Arab are o suprafata de 170 de mp si promite sa ofere o experienta pe care sa ti-o amintesti toata viata. Oaspetii cazati intr-unul din apartamentele deluxe se vor bucura de o baie cu jacuzzi, majordom personal disponibil 24 h si o priveliste asupra Golfului Arabic care iti taie rasuflarea. O noapte de cazare intr-un apartament deluxe costa aproximativ 1.300 de euro cu mic dejun inclus.

deluxe-room-burj-al-arab deluxe-room-burj-al-arab-3 deluxe-room-burj-al-arab-2

Panoramic one-bedroom suite

Dispus pe doua etaje, cu peretii formati din geamuri inalte din podea pana in tavan, apartamentul panoramic ofera o experienta incredibila pentru clientii care aleg aceasta camera pentru cazare. Suprafata de 225 de mp include o baie cu jacuzzi si un dormitor demn de printese si printi contemporani. Pretul unei nopti de cazare in apartamentul panoramic incepe de la 1.600 de euro, dar cu siguranta experienta merita toti banii.

panoramic-apartment-burj-al-arab-2 panoramic-apartment-burj-al-arab

Royal two-bedroom suite

Apartamentul regal se intinde pe o suprafata de 780 de mp si doua etaje. Finisajele de cea mai buna calitate, mobila atent aleasa si culorile vii completeaza tabloul care copleseste cu opulenta debordata pe oricine. Printre facilitatile apartamentului sunt incluse o vedere panoramica superba asupra oceanului linistit, lift interior, doua dressing-uri imense, doua bai dotate cu jacuzzi, doua dispozitive iMac de 21 de inch si o selectie de 14 tipuri de perne pentru a garanta confortul suprem. Pretul unei nopti de cazare intr-un astfel de apartament porneste de la 9.000 de euro si creste considerabil in functie de serviciile suplimentare alese.

 royal-suite-burj-al-arab-2 royal-suite-burj-al-arab-3 royal-suite-burj-al-arab-4 royal-suite-burj-al-arab

*Sursa foto: jumeirah.com